mandag 2. april 2012

Vår ble vinter.. igjen...

Jeg blir alltid litt vel overivrig når våren kommer, og jeg tenker alltid at nå kommer det ikke mer snø. Sånn er det å være overoptimistisk=) Våknet til snø lørdag morgen, den smeltet raskt og i løpet av dagen gikk det an å ta en tur ut med kameraet.Kuleprimulaen trives tydeligvis selv om det er vått=)Og Krokus kommer i både plen og bed=)
Duftkaprifolen trives tydeligvis den og, den har vokst i rekordfart de siste dagene=)
Fra søte blomster i full vekst, våknet vi søndag morgen til masse snø, og den ser ikke ut til å forsvinne med det første! Det var jeg absolutt ikke klar for, men... jeg kan ikke la et lass med snø ødelegge humøret mitt=)


Når man ikke kan grave i hagen får man litt ekstra tid til å lese.  "Pianolærerinnen" av Janice Y.K Lee var en bok med mange følelser. Den handler  i hovedsak om umulig kjærlighet og krig, og den hadde godt driv. Jeg er veldig opptatt av at bøker må ha driv slik at man får lyst til å lese videre=) En god leseropplevelse dette, men ingen påskekrim=)


Hvis alt går etter planen toger vi i morgen til Stockholm for storbypåske=) Reiselysten har ikke fått noe utløp dette året, så det er helt klart på tide med årets første tur. Det er ikke så ofte vi tar toget, men det synes jeg er veldig koselig. Først skal vi kjøre til Åre og så blir det tog derfra. Sekken er full av bøker, blader, kortspill, tegnesaker og en film, så vi skal nok få tiden til å gå=)

Husk at vi har en Give away som vi trekker så fort vi er tilbake=)

GOD PÅSKE=)

Vibeke

6 kommentarer:

 1. Kjedelig med snø nå, det var jo ikke det vi skulle ha. Godt du ikke mister humøret av denne snøen :)
  Takk for boktips! Alltid koselig med ei god bok!

  Ønsker dere en kjempe fin togreise og ha en kjempe fin påske!

  SvarSlett
 2. Ja, vi våknet også fra vår til vinter, litt kjedelig, men men....sonn er mars og april, ha en riktig fin påske, hilsen Lisbeth <,=)

  SvarSlett
 3. Heldigvis har vi sluppet en ny vinter her. Håper dere får noen varme og fine dager i Stockholm.

  SvarSlett
 4. Neineinei! Snø? :O Det liker vi ikke...
  menda passer det jo bra å toge en tur! Så koselig at dere finner på slikt!
  Ønsker deg og dine en god påske, og god tur! :D

  SvarSlett
 5. Så kjedelig med snø! Men vi får vel bare finne oss i værgudenes nykker ;-) Godt at de plantene som er på vei opp ikke ser ut til å ha tatt skade av det og at snøen smeltet fort :-)
  God tur til Stockholm! Det er jo en kjempefin by, så jeg håper dere får en topp tur! :-D
  Gode påskehilsener Stein

  SvarSlett
 6. Snø nå er ikke gøy, men den forsvinner igjen... Ha en finfin tur til Stockholm, en av de aller vakreste byer jeg har vært i, sukk.
  Tuaklem

  SvarSlett