søndag 1. september 2013

Foto- og helgegleder=)

Denne helga har vært veldig relativt travel i Kiellandsgata, så det er blitt veldig lite haging selv om været har vært bra. Det som er fint med høsten er at hagen er roligere, og den krever ikke like mye jobb som om våren. Det er jammen litt godt det også=)

I dag har det vært en roligere dag, og noen timer tilbrakte jeg ruslende rundt i byen for en slags fotosafari med ei venninne. Det er koselig å rusle rundt, skravle og leke med kameraet=)


Sjøbadet i Trondheim er et utendørsbad som er dekorativt for foto=) I sommer har vi faktisk ikke vært der og badet, men det ble i alle fall et bilde av det i dag=)


Munkholmen er også fin å ta bilde av, men jeg trenger helt klart å lære meg å bruke kameraet, og ta enda bedre bilder. Det er artig å prøve og feile=)Det ble en veldig koselig tur, og jeg elsker lukta av sjø=) Når det i tillegg er fin temperatur og sol gjør det ingen ting at høsten er kommet=)Jeg har tatt veldig mange bilder fra Bakklandet i løpet av de årene jeg har bodd i Trondheim. Bryggene her går det nesten ikke an å bli lei av, og det var koselig å legge hjemturen innom Bakklandet=)


Dette er min helgeglede=) Ta en titt på bloggen til Vivi for flere helgegleder=)

Da er det ikke lenge til en ny uke. Den første høstuka i år! Jeg synes egentlig at høsten er veldig fin, men det er litt vemodig å innrømme at sommeren er over. Jeg må jobbe litt med det de neste ukene=)

Har dere gjort noe koselig i helga?

Vibeke=)
13 kommentarer:

 1. Heia Vibeke :)

  Så fine bilder fra turen deres , det er så deilig og rusle rundt med kameraet og bare knipse ivei ;)
  Takk for koselige ord inne hos mæ.

  Ha ei fin uke.

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 2. Åååå det var nydelige bilder frå turen din. Koselig å sjå.
  Deilig å rusle i slikt flott ver.
  Kjekt å få sjå dine helgegleder.

  Ha det godt, frå MarJE.

  SvarSlett
 3. Hyggelig å bli med deg en rusletur på dine kanter av landet :) Ha en flott ny uke!

  SvarSlett
 4. Så gøy å rusle og leke med fotoapparatet:)..og kjempfine bilder du tar!
  September er en fin måned syns jeg også,spesielt når fargene dukker opp:)
  Ønsker deg en fin uke:)

  SvarSlett
 5. Dere har hatt en fin dag i det flotte været ser jeg.
  Så flotte bilder Vibeke, at du blir trekt mot bryggene er ikke rart, det er så flott.
  Speilbildet i vannet og de fargerike husene med de omgivelsene er helt magisk.

  God ny uke fra Marit.

  SvarSlett
 6. Så flott vær har det ikke vært her i dag. Og vellykkede bilder.
  Mine testbilder med ny linse egner seg ikke for publisering

  SvarSlett
 7. Så deilig å ta masse fine bilder i fint vær :). Vi har malt i huset heeeele helgen, nå nyter vi eplekake med krem :). Ha en fin uke :)

  SvarSlett
 8. Det hørtes og så ut som en veldig koselig tur! Herlig med venninnetreff også! :)

  Helga har gått fort med blant annet bursdagsfeiring av mannen og dugnadsjobb på Birkebeinerrittet. Det var utrolig hyggelig å være med som funksjonær på Birkebeinerrittet, for et godt organisert arrangement!

  Ønsker deg en ny og fin uke, Vibeke! Det er vel full fart hos dere også med div fritidsaktiviteter og møter nå i oppstarten av nytt skoleår. ;)

  SvarSlett
 9. Sååå mange fine bilder fra bartebyen, - byen jeg bodde i for et kvart hundre år siden. Syns du er en god fotograf med sans for perspektiv syns jeg, Vibeke. Det viktigste er at en liker å leke og eksprimentere med kamera. Og om det blandt hundre bilder blir noen som er brukanes, så er jeg fornøyd iallefall.

  September er flott. Husker at den ofte værmessig var god i trønderhovedstaden. Håper det slå til i år. Jeg har lagt noen spennende planer for min måned, så dette blir en bra måned.
  Min helg har vært mest sosial, med selskapelighet lørdag og søndag. Heldigvis fikk vi puttet inn en tyttebærtur på lørdagen, så nå blir det rørte tyttebær til svinesteika utover vinteren.
  Ny god uke øsnkes deg. Gjenkjenner septemberroen du beskriver så fint om hagen. I grunn deilig det og. Bare nyte.

  SvarSlett
 10. Så flotte bilder du har tatt! Trondheim er en spennende by som jeg aldri har vært i.

  Jeg kjenner igjen den følelsen med høsten, for jeg synes også det. Det er vemodig at sommeren er over, ja.

  Ha en ny fin uke!

  SvarSlett
 11. Det er så herlig med slike rolige turer. Kjempe flotte bilder du har tatt, og veldig hyggelig at du ville dele din helgeglede!

  Ønsker deg en ny fin uke. Klem

  SvarSlett
 12. Skikkelig vakre bilder du har tatt Vibeke! Det ser ut som været var flott også. Håper alt står bra til med deg og familien :-)

  SvarSlett
 13. Så utrolig koselig å lese i bloggen din Vibeke. Og veldig fine bilder du har tatt. Hærlig. Jeg gleder meg til neste fotosafarari med deg. Det er toppen av hverdagslykke. Fortsatt fin uke til deg:)

  SvarSlett