søndag 11. november 2012

Tiden strekker ikke til...

Det er sannelig ikke mye tid til overs til blogging for tiden. Dagene går veldig fort og akkurat nå har døgnet for få timer. Denne uka ble travel fordi jeg på nytt hadde undervisning på videreutdanningen jeg tar. Jeg må pendle de dagene det er undervisning, og da blir det plutselig lange dager.

Helga har også gått fort. Det meste av gårsdagen ble brukt på Lego league, der begge småguttene har deltatt. Det ble en lang dag for de små, men veldig artig=)


I dag har vi så vidt startet med julevasken. Vi må starte tidlig dersom vi skal komme i mål med det. Det er ikke sikkert det er så lurt å starte med det letteste rommet, men det er nå gjort. Vegger er vasket, gardiner tatt ned og nyvaskede hengt opp osv. Utrolig deilig å være ferdig med et rom.


Jeg benyttet anledningen til å snikinnføre litt jul siden disse hjertene ikke er så julete=) Det må jeg si var veldig koselig.


Hjertene ble kjøpt i København forrige helg=)Neste uke blir forhåpentligvis en god del roligere, og selv om jeg har en oppgave som skal skrives håper jeg at jeg får tid tid strikkeprosjektet mitt. En hals i angoragarn. Den tror jeg blir superfin=)

Håper dere får en fin og rolig uke=)

Vibeke=)

7 kommentarer:

 1. Det må være deilig å ha begynt på julevasken alt nå. Litt snikpynting gjør slettes ikke noe ;-)
  Flott hals du strikker!
  Ha en flott ny uke!

  SvarSlett
 2. Synest du har fått gjort mykje sjølv om du har hektiske dagar...flinke dame :))
  Viktig å prioritere....familie og utdanning må kome fram for blogging.
  Fine koselige hjerte du har kjøpt deg og nydelig farge på halsen. Den blir nok både fin og varm.
  Ha ei fin veke.

  SvarSlett
 3. Deilig å starte med vasken ja, må starte snart jeg å.. æsj, det er så KJEDELIG *ler* ;)

  Ha en fin ny uke -
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 4. Så flink du er som har begynt med julevask allerede. Må vel igang snart jeg og. Dagene blir korte når man må pendle. Jeg pendler hver dag. Flyttet for 1 år og 7 mnd siden. Før hadde jeg 5 min til jobb.

  SvarSlett
 5. Så flink du er :) Jula kommer nå allikevel om en ikke rekker hele rundvasken før jul.
  Ha fine dager, klem fra Tua.
  Og du... ikke glem å trekke pusten innimellom-
  NB. Fin hals, håper du viser den når den er ferdig.

  SvarSlett
 6. Jeg blir helt imponert over alt du får gjort i hverdagen, jeg! Du har familie med barn, jobb og videreutdanning i tillegg til å styre med hus og hage. Du rekker over ting på hobbyfronten som blogging og håndarbeidsprosjekter. Og det toppes med å vaske husets rom fra topp til tå til jul! Jeg bøyer meg i støvet (bokstavelig talt) for sånt ;-) Med unntak av kjøkkenveggene vasker vi veggene stort sett bare når de skal males her i huset (Kremt) Men jeg kan jo håpe at jeg kan la meg inspirere av flinke damer som deg! Lykke til med oppgaveskriving og ukas mange andre sysler :-)

  SvarSlett
 7. Ja, noen ganger skulle det ha vært flere timer i døgnet. Og dem kunne vi mammane brukt til hva vi ville :))

  Så flink du er som har begynt med julevasken allerede!

  Ønsker deg en kjempe fin ny uke! Klem

  SvarSlett