mandag 5. november 2012

Vi rekker ikke alt...

Det er ikke alltid vi rekker over det vi egentlig skulle ha gjort. Og i år, som alle andre år, kom vinteren for brått på. Før vi rakk å ta inn trampolina var den nedsnødd! Så da var det bare å vente på mildvær, for den første snøen blir nesten aldri liggende.


Jeg liker ikke trampolina! Den er veldig stor og tar egentlig altfor mye plass, men guttene må selvfølgelig få låne litt av hagen de også. De hopper og hopper, så og si hver eneste dag det er mulig=)


Vi får litt mer plass når den er tatt inn. Gresset under er blitt veldig langt, og det får nå stå sånn til en ny sesong er i gang! 

Det er en del andre ting vi ikke har rukket over også, men det får vi ta etter hvert. Vi må jo tross alt ha tid til litt kos også=)I forrige uke kom kommunen og tok ned det store lønnetreet på trekanten utenfor huset vårt. Tidligere i år spurte vi pent om beskjæring, men kommunen mente det var så stort at de måtte ta det ned. Endelig får vi sol på verandaen igjen=) Det er uvant og litt tomt akkurat nå, men vi venner vel oss fort til det=)


Sommerstokkrosen jeg hentet inn fra hagen blomster som bare det. Bladene er visne og jeg trodde ikke den ville komme med blomster, men får en gangs skyld klarte jeg å være tålmodig og nå står den i full blomst. Dagliljen har også blomstret, men den gjorde selvfølgelig det da jeg var i København. 


I helga har vi ikke gjort så mye annet fornuftig enn å ta inn trampolina. Vi har heller brukt tida på guttene og venner.  På søndag fikk jeg ånden over meg og bakte gulrotbrød! Jeg må ærlig innrømme at det ikke bakes brød så ofte her hjemme, selv om jeg er veldig glad i å bake. Dette ble i alle fall supergodt, og det frister til gjentagelse=)

Fin ny uke til dere=)

Vibeke


11 kommentarer:

 1. Gullrotbrød har æ aldri bakt, men baker deilige grove brød nesten hvær uke :)

  Vi fikk ikke raket bort løvet før sneen kom, får ta det til våren, sneen er nesten borte her nu .

  Ha en fin keld, vi skal kose oss med 71 grader nord :)

  Lisbeth.

  SvarSlett
 2. Ja, noen ganger kommer snøen alt for fort, og man får ikke gjort alt man har tenkt. Godt dere fikk tatt trampolina i helga da!

  SvarSlett
 3. Ja, det er ikke alltid lett å rekke alt før snøen plutselig er der. Den kommer like brått hvert år... ;-))
  Brødet ditt så deilig ut!
  Ha en fin kveld. Klem!

  SvarSlett
 4. Om det kan være en trøst, så er det faktisk noen trampoliner som står ute her enda også. Ikke hos meg, for vi har ikke, men i nabolaget er det fortsatt mange som hopper!

  Du, kan du legge ut eller sende meg oppskrifta på det brødet. Det så jo utrolig godt ut!

  Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 5. Heldigvis slipper jeg trampoline i hagen, grøss... Men hva ofrer men ikke for barna :))
  Alt faktisk.
  Fin tirsdag til deg.

  SvarSlett
 6. Nei, vi rakk heller ikke alt vi burde gjort...! ;)

  Det kommer nok til å bli kjempegodt med mer sol på verandaen deres! Ørjan tok ned noen trær i vår og det resulterte i lengre solperiode på verandaen vår. Så bra! :)

  Enig med de over, gulrotbrødet så veldig godt ut! Herlig med hjemmebakt.

  God uke til deg! :)

  SvarSlett
 7. He he, må si jeg kjenner meg veldig godt igjen her ja ;-) Hvert år er vi litt seint ute med ryddinga, så en del ting ender opp med å overvintre utendørs. Det er bare så stusselig å gjøre sånne vinterforberedelser, mye mer stas å rydde opp på våren :-) Gulrotbrød har jeg aldri prøvd å bake selv, sikkert knallgodt.
  Ønsker deg en god uke!

  SvarSlett
 8. Er så greit med det, at det amn ikke rekker på høsten, det tar man igjen til våren. Så enig i at hageting ikke må blir stress.
  Takk for tips ang Madklubben. Nå er det reservert på Madklubben Vesterbro en av kveldene, så dette blir spennende. I morgen bærer det avsted. Juhuu!!!

  SvarSlett
 9. Å rekke alt ein har tenkt er umulig :)) Slik er det berre med den saken. Men kan ta det igjen til våren :)
  Mmmmm for eit deilig brød du har laga....gulrøtter i bakverk blir ekstra saftig.
  Snart helg og kos deg med den, Klem.

  SvarSlett
 10. Takk for hyggelig kommentar hos meg! Nei vi rekker heller aldri alt som skulle vært gjort. Sånn er det nok for de fleste av oss! God helg!

  SvarSlett
 11. Hei du,
  Tusen takk for koselig og oppmuntrende kommentar om boken min. Utrolig gøy hvis du har lyst til å lese den.
  Ønsker deg og dine en god helg :)

  SvarSlett