torsdag 15. november 2012

Rocking Raymond=)

Ja, det heter faktisk den nye stolen vår=) Det er sannelig ikke ofte vi kjøper nye møbler her i huset. I alle fall ikke ordentlig nye møbler, for de siste årene har de aller fleste innkjøpene vært brukte.

På stua hadde vi tidligere en skikkelig tragisk stol som bare ble brukt av hunden. Den ble etter hvert svært slitt, ødelagt og lite lekker. En lang periode hadde vi et pledd i den, men så ble jeg plutselig akutt lei av den utrolig stygge stolen, som jeg ikke fant bilde av.


Etter å ha lett en stund og vurdert flere alternativer valgte vi denne gyngestolen fra Bolia, Rocking Raymond. Den er litt anderledes enn de andre møblene vi har, og vi håpet den ville skille seg litt ut. Det gjør den absolutt, og jeg må nok bruke litt tid på å venne meg til den. 


Jeg synes størrelsen er veldig bra. Akkurat passe stor, og ikke for mektig for den ikke altfor store stua vår.


Den har et strammere uttrykk en møblene vi har ellers i huset, og jeg har foreløpig lagt et saueskinn i stolen for å mye opp=)


Jeg tror vi blir fornøyd med det nye innslaget i stua, og stolen er veldig god å sitte i=)

Goood helg når den tid kommer=)

Vibeke=)

6 kommentarer:

 1. Så flott stol dere har kjøpt! Det var fint med saueskinnet i stolen, for det myket den litt opp ja.
  Kos deg i stolen i helga!

  SvarSlett
 2. Stilig stol! Veldig fint med skinnet oppi,myka det litt opp og fikk det mer helhetslig :)

  Ha en fin Fredag,
  Nattaklem fra Jatte:)

  SvarSlett
 3. Flott stol i ei kjempekoselig stue :)
  Ønsker deg og dine ei strålende helg.

  SvarSlett
 4. Å, for en kjempetøff stol! Jeg syns det er fint å blande stilarter, samt gammelt og nytt. Så gøy å se bilder fra stua deres! :) Sofabordet var kjempefint, så koselig (og praktisk) med klaffebord. Fiiine gardiner, likte så godt fargen på dem!

  Riktig god helg til deg og dine! :)

  SvarSlett
 5. Den var virkelig rå tøff. Litt anleis, det synest eg var flott og stilig. Når den i tillegg er god å sitte i er det topp.
  Koselig bilde frå stova di.
  Ha ei god fin helg, Klem frå MarJE.

  SvarSlett
 6. Jeg elsker kontraster i interiør. Stramt, mykt. Gammelt, nytt. Pent, stygt. Sort, hvitt. Osv. Det skaper spenning. Gir liv. Likte godt den nye gyngestolen din jeg. Både med og uten skinn.
  God helg ønskes deg i Trøndelagen. Jeg fyker avsted til jobbehelg. Tudeloo...

  SvarSlett