mandag 15. oktober 2012

Ut på tur=)

På søndag hadde vi egentlig store planer om å gjøre alt klart til vinteren, men pluselig så fristet det mer å gjøre noe hyggelig sammen med småguttene. Så i stedet for hagerydding, pakket vi sekken med god mat og drikke, og tok en tur i marka. Foreløpig trenger ikke småguttene her hjemme overtalelse til å være med ut, men jeg mistenker at det ikke trenger å vare så lenge...


Guttene fikk velge rute, og turen gikk til Geitfjellet. Det er en perfekt tur for hele familien. 1,7 km pr vei, ganske bra stigning og "spennende" terreng=)


Det er ikke annet å si, enn at høsten er superfin med alle sine farger=) Man må faktisk bare benytte sjansen til å være ute så lenge det er så fint vær.Her er utsikten over Trondheim fra toppen av Geitfjellet=)Nemi er en hyggelig turkamerat, og hun setter også pris på en god tur=)


Hjemmelaget tomatsuppe med stangselleri, ost og stekt salami var supergod turmat=)

Det ble rett og slett ikke gjort noe i hagen på søndag, men det var verdt det=)

Fin ny uke til dere=)

Vibeke

7 kommentarer:

 1. Jeg skjønner dere veldig godt. Det er jo så hyggelig å dra ut på tur, og være sammen med hele familien.

  Super flotte bilder, og et flott turområde!

  Ønsker deg også en fin ny uke! Klem

  SvarSlett
 2. Det var sikkert en veldig hyggelig tur! Hagen går ingen steder, så det er lurt å nyte de flotte høstdagene. Ha en god natt!

  SvarSlett
 3. Herlig med skogsturer! Så koselig det både så og hørtes ut som dere hadde det! :)

  Ønsker deg en fin- fin dag! :)

  SvarSlett
 4. Så koselig :) Det er fint med familieutflukt med innlagt matpause. Hagearbeidet går vel ingen steder.

  SvarSlett
 5. Så herlig med høsttur :-) Hagen er der alltids når du kommer hjem!

  SvarSlett
 6. Så flott at borna vart prioritert!!!!! Det er virkelig slike stunder som er livet....hagen den ligg der. Den kan takast igjen når anledninga byr seg.
  Koselig for både store og små :))
  Ha fine dagar, Klem.

  SvarSlett
 7. Så koselig tur :-) Når man jobber mye og har både hus og hage å passe på i tilegg til de håpefulle, så er det jammen lett at prosjektene kommer før kosen (i hvert fall er det sånn her i perioder). Men noen ganger må man bare glemme alt som heter oppussing og hagearbeid og bare kose seg sammen :-) Ønsker deg en rikitg god helg!

  SvarSlett