lørdag 20. oktober 2012

Helg er livet=)

Det er vanskelig å si hvilken dag som er den beste, men lørdag morgen står i alle fall veldig langt opp på lista over favorittdager.  Jeg er en morgenfugl og står som regel opp i god tid før de andre. Vi følger stort sett det samme mønsteret, først jeg, så minstemann, så storebror og til slutt gubben. Det er koselig å stå opp nå som det er litt mørkt om morgenen. Tenne opp i ovnene, tenne levende lys, drikke te og strikke eller lese bok. For tiden strikker jeg nok mer enn jeg leser, for jeg har fått strikkedilla. Det er faktisk ganske godt å være alene en time eller to før de andre står opp=)


Disse søte, men barnslige vottene er det siste jeg ble ferdig med. Etter hvert skal det strikkes lue med hjerter på i de samme fargene. Jeg har startet opp, men først skal jeg strikke en Skappel-genser til ei venninne=)


Vi har vært veldig heldige med været i Trøndelag i det siste. Nydelig høstvær og veldig lite regn, men det begynner å bli kaldt. I dag skal vi kjøre hjem til mine foreldre, og da ble det plutselig klart for oss at vi var nødt til å bytte dekk. Så nå holdet gubben på med det, mens jeg koser meg inne. Likestillingen har ikke kommet lenger enn det her hjemme=))


Bokprosjektet mitt har jeg kommet helt ut av, men noen bøker får jeg lagt ut. Dette er den boka jeg ble ferdig med sist, "Der hvor roser aldri dør" av Gunnar Staalesen. De aller fleste kjenner vel bøkene om Varg Veum, og jeg synes dette er fin underholdning. Leste den i Amsterdam, og krim er perfekt ferielitteratur. Lettlest bok med driv,  en del intriger og spesielle naboforhold! Verdt å lese om man liker Varg Veum.

Håper dere får en super lørdag=)

Vibeke=)

7 kommentarer:

 1. Så flink du er til å strikke. Jeg er veldig glad i fredag kveld. Da er det godstolen med en bok eller en film. Har lest flere bøker om Varg Veum og har en på vent i bokhylla. Ha en fin helg! Her er det skikkelig høstvær med vind og regn

  SvarSlett
 2. Ja, strikking er morsomt! Flotte votter du har strikket.
  Jeg har ikke lest Varg Veum, men har sett nesten alle filmene. Det er krim og spenning i passe dose og det er helt ok. Jeg leser mye jeg også av bøker. Fast kunde hos Haugen bok ;-)
  Ha en fin lørdag i det fine været. Her bøtter det ned regn i store mengder, så været er ikke mye å skryte av her.

  SvarSlett
 3. Elsker også tidlige alenemorgener med stearinlys, kaffe, avis og strikking. Godt med tid til lange tankerekker.
  Holder på med 3 strikkeprosjekter for tida. Også en Skappelgenser, til mellomste. Moro å variere.
  God helg i trivelige Trøndelag. Godt dere får skodd om. Vi gjorde dette før vi dro på ferie forrrige helg. Dumt å gamble m dekkskift i disse overgangstidene.

  SvarSlett
 4. Helt enig med deg, det er kjempe koselig å stå opp tidlig en lørdag morgen. Da er det ro i huset og egen stemning.

  Kos deg videre i helga! Klem

  SvarSlett
 5. Jeg likte vottene dine :o)
  Jeg ble veldig nyskjerrring på dem....
  Hvilket garn har du brukt? Oppskrift?
  Eventuelt bare blogge om de??

  Ønsker deg en flott høstkveld :o)

  SvarSlett
 6. Ja, det er deilig med ein stille morgon for seg sjølv og berre kose seg. Må innrømme at eg var sist oppe i dag :) etter 7 nattevakter i strekk er eg litt surrete.
  Det er så koselig med strikk no i haustmørket.....vottane dine var fine med farga striper.
  Kos deg i fineværet!!
  Klem.

  SvarSlett
 7. Ja, det er godt med litt alenetid innimellom! :) Så søte vottene var!

  Her er nesteldstemann på speidertur, overnattingstur. Eldstemann får vennebesøk om et par timer og så blir det familiebesøk i ettermiddag. Ellers blir det vel litt utetid! :)

  Leser egentlig sjelden krim, men det bør jeg gjøre oftere, for syns det er spennende! Siste krimboka jeg leste var "Honningfellen" av Unni Lindell. Veldig bra bok!

  Ønsker deg en flott søndag! :)

  SvarSlett