torsdag 8. mars 2012

Vinter, vinter gå din vei...=)

Nå håper jeg inderlig av det ikke kommer mer snø. Er veldig, veldig klar for vår. Etter litt vekslende vær i Trøndelag denne uka, var det igjen nydelig vær i dag. Jeg er klar for hagearbeid nå, og jeg gleder meg til hagen får flere farger. Alt er grått akkurat nå, men hagen begynner å våkne til liv=)


Da jeg kom til Timian-planten ble jeg litt overrasket over at den fortsatt ser frisk ut. Er det noen av dere som vet om den kan brukes etter en vinter under snø? Den smakte faktisk godt=)


Hagen er heldigvis snart snøfri...


Dette bedet ser litt stusselig ut nå, men jeg håper det vokser seg til i løpet av våren og sommeren=) Jeg er klar for at hagen skal bugne over=)


Jeg har lånt idéen om å bruke sushi-boksene til minidrivhus av en hyggelig mann med denne bloggen: Sommerhagen. En genial idé=)


Prøver nok en gang på tomater, selv om jeg ALDRI har fått de til. Kanskje jeg lykkes bedre nå som vi har drivhus. I tillegg har vi sådd noen stauder.... i seneste laget, men jeg prøver likevel=)

Håper dere får ei fin helg når den tid kommer=)

Vibeke

3 kommentarer:

 1. Jaaa, så enig, snø forsvinn!!

  SvarSlett
 2. Vi våknet til nesten 15 cm våt og tung snø i dag. I går hadde vi skikkelig grisevær!
  Håper den forsvinner like fort som den kom, for jeg er også veldig klar for vår og hagearbeid!

  SvarSlett
 3. jeg vil også ha vååår! :D
  Ja timian er en vintergrønn staude, ihvertfall her i H4/H5 :) Så det kan fint brukes, men kan nok være lurt å skylle den først :P
  Så smart med sushi-boksene! Takk for tips! :D
  God søndag til deg og dine!

  SvarSlett