lørdag 10. mars 2012

Helg er bra=)

Helg og ferie er noe av det beste som finnes. Det er ikke sikkert vi ville satt like stor pris på det om ikke ukedagene hadde vært fullpakket av jobb, leksehjelp, fritidsaktiviteter og hverdagsliv. Helga bruker vi stort sett til å gjøre akkurat det vi har lyst til, til å gjøre noe koselig sammen og være sammen med venner=)


Årets fjerde bok er ferdiglest=) (Jeg tør nesten ikke si at det også gjelder for bok nr 5, men den får vi komme tilbake til senere). Og hva skal man si om Enkemannen??? Boka handler om en mann som mister kona si, og som skal leve videre sammen med sin tre år gamle datter. Enkemannen er en type som roter det til for seg selv med kvinner og dop, og som jeg flere ganger hadde lyst til å filleriste!!! Men boka var underholdende og bra=)


Vi prøver å gjøre helgene så koselige som mulig... det er ikke alltid vi lykkes med det, men stort sett har vi det veldig fint=) Vi er glad i mat i Kiellandsgata og vi bruker ekstra tid på måltidene når vi har god tid.


 Marshmallows er godt i kakao=)


Jeg liker å bake, og det blir ofte noe nybakt når det er helg. Horn med ost og skinke er en av favorittene=)

Minner om at vi feirer blogginnlegg nr 100. Hiv dere med på give away =) Håper dere koser dere når det er helg=)

Vibeke

2 kommentarer:

  1. Det e så koselig og lese ei god bok, æ fikk Stina Saga bok nr. 2 : Skyggeland : i posten idag, den serien må du lese, den er skikkelig spennede, gleder mæ til og lese den ikveld¨.

    Ha en fin dag videre, hilsen Lisbeth :O)

    SvarSlett
  2. Enkemannen av Kluun er det en oppfølger til Kvinne går til lege-mann går på byn? Jeg leste denne da jeg gikk gravid og på slutten av boka bare gråt jeg. Måtte lese en side og så ta en pause. Var kanskje litt overfølsom men sterk slutt når hun tar farvel.

    SvarSlett