onsdag 14. mars 2012

Mens regnet strømmer ned....

Regn gir jo en slags vårfølelse det og, men nå synes jeg det begynner å bli nok. I dagesvis har det bøttet ned, selv om jeg instedig har bedt om tørt og fint vær slik at vi kan rydde i hagen, men jeg blir åpenbart ikke hørt! I mens gjør vi iherdige forsøk på å gjøre ferdig gangen. Tror ikke det er noe prosjekt som har tatt så lang tid i Kiellandsgata. Vi har rett og slett vært litt lei, og vi har stort sett bare jobbet når vi har hatt lyst... og det har vel ikke vært så ofte!=)


Flere små ganger ble slått sammen til en da hybelboeren flyttet ut. Deler av gulvet var flislagt med varmekabler og på andre deler var det gulvbelegg, så da var det bare å brekke det hele opp=) Det å rive er en av de morsomste jobbene jeg gjør...


Så var det bare å legge panel på de veggene som skulle ha det, legge gulv, beise, lakke og male osv=)


En vegg hvor vi ikke kunne legge panel fikk en søt rutete tapet. Rutene vises veldig dårlig her.


Lister er satt opp grunnet og malt=)


Det lille søte vinduet vises ikke for bare klær, men jeg tror egentlig det er bra. Vinduet er gammelt, enkelt og slipper helt sikkert ut en del varme, så jakker får være isolasjon da vi ikke har hjerte til å bytte det ut=)


Gangen mer eller mindre ferdig med nye matter fra Pappelina. De har gubben kjøpt på en av de mange jobbreisene sine til Stockholm. Der er de litt billigere, samt at den sterke norske krona gjorde det ekstra hyggelig å handle dem der=)


To matter måtte det bli. Ler litt da jeg ser bildene, for her er det litt maskeringstape igjen=) Bøtta fra Ikea innholder hundemat...Døra til storebror er enda ikke malt, så det gjenstår litt maling og et par støvlister før vi kan si oss helt fornøyd. Det ble i alle fall en veldig mye triveligere gang enn den bittelille vi hadde fra før=) Jakker og sko henger (nesten) helt gjemt i det lille huket.

Fin onsdag til dere=)

Vibeke

1 kommentar:

  1. Oj, så fint det blir! Dere er så flinke :)

    SvarSlett