tirsdag 1. april 2014

Påskestemning=)

I helga var vi en tur hjemme hos snille besteforeldre, og da ble det en tur på fjellet! Og en skihater som meg, går på ski likvel når mammaen min sier at jeg skal. Så ambisjonen om null skiturer denne sesongen, ble plutselig ikke en realitet=)


Det var ikke mye snø på fjellet heller, men det var akkurat så mye at det fint gikk an med en skitur. Skikkelig påskesteming=)


Selv om jeg ikke er så glad i snø, så synes jeg fjellet er fantastisk. Flott natur er en fin opplevelse=)


Det var ikke mange folk på fjellet, så vi hadde hele fjellet for oss selv=)


Det er etter hvert blitt mange søte krokus i hagen, men jeg ønsker veldig mange flere vårløker. Våriris står langt opp på ønskelista mi=)


Med fine vårtemperaturer vokser det godt i hagen, og jeg gleder meg virkelig til tiden vi har fremfor oss. Det aller, aller beste er foran, og det er en veldig god tanke=)


Luftløken vokser også fort, og småguttene har allerede prøvesmakt. Den smaker mer eller mindre som gressløk, og vi bruker mest i eggerøre, i salat og på pålegget=) 

Fin kveld til dere=)

Vibeke=)

14 kommentarer:

 1. Flotte bilder! Nå er det heldigvis ikke så lenge igjen til påskeferie. Gleder meg veldig, selv om jeg ikke har noen planer enda :)

  SvarSlett
 2. Skikkelig påskefjell du deler!
  Og fine spirer i bedene...slik skal det være på våren:)
  Fin kveld til deg:)

  SvarSlett
 3. Luringa! Så blei det skitur på deg likevel i år da ;) Ser ikke så aller værst ut da, utifra bildene dine Vibeke. Ja, hva gjør man ikke for mammaer? He he…

  Vet du, luftløkene som jeg fikk med fra deg blei dessverre liggende i lomma på kofferten min. Litt for lenge. Når jeg fant dem igjen, var de tørre som knusk :(
  I dag skal jeg gjøre ting jeg ikke kan - gå mannequin. Hjelpes meg!

  SvarSlett
 4. Jeg er helt enig med deg, jeg går heller ikke på ski. Men som du sier så er det helt sikkert flott bare en kommer seg ut på tur :-)
  Vi har mye å glede oss til i hagen fremover!

  SvarSlett
 5. Heldigvis er jeg ganske glad i snø også, det må man jo nesten være når en bor i Gausdal. Bare ikke så glad for at den varer så lenge......... Å jaaa, jeg lengter veldig etter våren og bar mark. Første krokus i solveggen i dag, hurra for det :)

  SvarSlett
 6. Her var det påskestemning, jeg stortrives på ski men jeg gidder ikke å oppsøke snøen nå som våren har kommet til Marit-hagen.

  Så fine bilder, Maritklem.

  SvarSlett
 7. Så deilige bilder fra skituren deres, med sne og blå himmel.
  Ellers vokser det fint i hagen din, vårblomstrene er de gladeste blomster sia de er de første som kommer opp og sprer slik glede blant oss :)
  Fine bilder vibeke, ha ei fin uke videre.

  Klem :)

  SvarSlett
 8. Ja, det var påskestemningsbilder OG flotte vårbilder! :) De første krokusene blomstrer her i hagen og scillaen er godt på vei! Så herlig og koselig! :)
  Ønsker deg en fin kveld, Vibeke. :)

  SvarSlett
 9. Nydelig rapport fra fjellet, og spennende at du har luftløk på gang. Det må jeg visst prøve jeg også. Nydelig bilde av huset ditt i headeren på bloggen din!

  SvarSlett
 10. Synes snø er helt greit, bare ikke der jeg er. Det spirer og gror så vi nesten kan se det fra dag til dag, det er helt fantastisk og jeg er ute i hagen så fort jeg kan........ Ønsker deg en riktig god helg!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 11. Så flotte bilder! Jeg er heller ingen vinterperson, men hadde jeg vært på fjellet med sånne forhold kan det nok hende det hadde blitt en skitur på meg også! Men helst vil jeg at snøen holder seg på fjellet, så kan jeg reise til den heller enn motsatt ;) Nå nyter jeg at våren kommer litt mer for hver dag :)
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 12. Vakkert på det ensomme vinterfjellet, med eller uten ski:) Jeg satser alt på våren nå. Det har vært lite snø her i vinter og det er helt greit. Nå er det fargen grønt som gjelder. Ha fine dager Vibeke!

  SvarSlett
 13. Så fine bilder.
  Er ingen skigåer selv heller, og siden jeg ikke har ski så hjelper det ikke om mamma sier jeg må :)

  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 14. Hej
  Sikke fine krokus du har. Flotte nuancer.
  Flot på fjeldet- fine skygger i sneen.Her hos mig er der helt fladt.
  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlett