tirsdag 23. juli 2013

En koselig overraskelse=)

I går oppdaget jeg plutselig at hageinnlegget mitt på NIB hadde fått galleriplass, og det var jo en utrolig koselig overraskelse. Tenk at denne til tider ustrukturerte og kaotiske hagen er verdt å vise frem. Jeg tror helt klart det må være drivhuset som gjorde susen=)


Vi har hatt noen uker med skikkelig dårlig vær i Trøndelag, men nå er det heldigvis sol og sommertemperaturer. Endelig blomstrer de egensådde sommerblomstene. Erteblomstene har jeg ventet lenge på i år, og nå klatrer de på hønsenetting festet til drivhuset=)


En supersøt rosa=)


Og en lilla... Erteblomster er jeg veldig glad i. Liker at de gir høyde i hagen, at de har fine farger og ikke minst at de lukter fantastisk godt=)
Liljene har endelig sprunget ut de også. Føler vi har ventet lenge på det meste i år, men nå er det håp om at varmen holder seg en liten stund=)


Vi har et bittelite epletre, og det bugner over av epler. Jeg har med hard hånd plukket av veldig mange, selv om jeg helt sikkert burde tatt enda mer!!! Jeg skal plukke etter hvert om jeg ser at det blir for tungt for treet=)

I år klarer jeg ikke helt å starte nedtellingen til ferie, for jeg har sagt opp den veldig fine jobben jeg har!!! Og nå håper jeg de siste dagene sammen med fantastiske kolleger skal gå sakte. Etter ferien skal jeg starte i ny jobb, og få nye faglige utfordringer... Så i år skal jeg gå gråtende hjem fra siste arbeidsdag før ferien=)

Håper dere har en superfin sommer. Kos dere og nyt livet=)

Vibeke=)

13 kommentarer:

 1. Her kom sommervarmen også seint. Men godt :) Vi prøver å tynne plommene men det er vanskelig å være hard nok.. Fortsatt god sommer og lykke til i ny jobb! Så spennende :)

  SvarSlett
 2. Herlig med sommarvarme....endelig her også. Veldig seint med blomstringa på min kant også, men no håper eg den tek til for fullt.
  Flotte blomster du viser og erteblomstane sprer ei fantastisk lukt.
  Sjølv om det blir trist å slutte i gamlejobben .....blir det spennande med nystart...lykke til og fortsatt god sommar.

  SvarSlett
 3. Gratulerer med galleriplass. oppdaget Erteblomster her i dag også.

  SvarSlett
 4. To dager men knall vær og så kom skodda i kveld selvfølgelig slik det bruker å være her :o(
  Fine erteblomster og liljer.Finnes ikke epler på treet her i år heller så vi lurer på å fjerne det og plante nytt.Men det er mye pære og plommer :o)
  Så spennende med ny jobb :o)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med galleriplass,vel fortjent. Jeg bare elsker drivhuset ditt!

  Kose deg de siste dagene i jobben, og nyt sommerdagene!

  SvarSlett
 6. Så deilig med epler! Det skulle bare mangle at du fikk galleriplass, flinken! Nyt livet du også :), fint at solen nok en gang får blomstene i hagen til å spire :), klem!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med galleriplass! Godt at dere får litt varme og fint vær. Erteblomster er så vakre og de kunne jeg hatt hele året hvis det var mulig.
  Ha en fortsatt fin sommer!

  SvarSlett
 8. Det var gøy , med galleriplass :)) Slikt gir overskudd i tillegg til fint sommervær :) Mye fristende og lekkert hos deg , følger deg jeg :) Fortsatt god sommer !

  SvarSlett
 9. Dere har jo det søteste drivhuset! :) Gratulerer med galleriplassen en gang til!

  Gratulerer så mye med ny jobb! :) Det blir spennende, men skjønner samtidig at det blir trist å slutte i den gamle.

  Mine erteblomster har også begynt å blomstre, veldig koselig.

  God onsdag! :)

  SvarSlett
 10. Gratulerer med galleriplass Vibeke! :-D Ikke værst å få galleriplass, sommervarme og erteblomster samtidig! ;-)
  Jeg ser vi har samme liljer "Burgundy Splash" Mine begynte også å blomstre sent i år, men jeg var lykkelig de kom, for i fjor trodde jeg at jeg hadde mistet dem. Da døde de nemlig helt ned i Juni. Nå har de imidlertid stått i full blomst i to uker alt! :-D Håper det vil gjelde en del av de andre liljene mine også, for jeg ser det er mye tynnere i bedene mine denne sommeren enn vanlig.... ;-)
  Ha en fortsatt riktig fin dag! - og lykke til i ny jobb når du begynner der
  Stein

  SvarSlett
 11. Så artig og få galleriplass, men det fortjente du også.
  Erteblomstene og liljen din er flott, jeg håper dere får masse sol og fint vær fremover.
  Marit.

  SvarSlett
 12. Grattis med galleriplass!!
  Ikke rart..det er så nydelig det veksthuset ditt:))
  Nyt sommerdagene:))

  SvarSlett
 13. Dine ærteblomster er dejlige, specielt den rosaspættede.
  God sommerweekend!
  Jette

  SvarSlett