fredag 26. juli 2013

Nydelig sommervær=)

Endelig har sommerværet kommet til Trøndelag igjen, og plutselig er høstdagene vi hadde for kort tid siden glemt. Kjekt med selektiv hukommelse=)


Noe av det beste med sommervær er at maten kan spises ute. Vi elsker å spise ute i Kiellandsgata, og denne uka er både middag og kvelds spist ute=) Jeg har lenge ment at kullgrill er det beste, mest på grunn av at det lukter godt... men det tar ganske lang tid, og gubben har lenge vært misunnelig på naboene som har gassgrill og som griller hver eneste dag uansett vær=) Så nå har vi kjøpt gassgrill vi og, og det har resultert i at gubben har grillet både middag og kveldsmat. 


Det meste kan grilles, så det gjelder å være kreativ=)


Jeg har et mål om å spise så mye jordbær jeg har lyst på den korte sesongen vi får kjøpt norske jordbær. Og jeg har lyst på jordbær veldig ofte!!! Vi har jordbær i hagen og, men de spiser vi stort sett etter hvert som de blir modne=)


Det har vært så varmt denne uka at vi har tilbrakt flere ettermiddager i fjæra. Den er heldigvis ikke langt unna=)


Vannet er for kaldt for meg, men småguttene de bader omtrent uansett temperatur=)


Deilig å kunne tilbringe dagene i hagen=) Jeg har vært litt lat denne uka, så det er ikke blitt gjort så mye hagearbeid... men jeg har uansett tilbrakt mye tid i hagen=)

Håper dere har fine sommerdager=)

Vibeke=)9 kommentarer:

 1. Deilig og sommerlig : ) Vi har også kjøpt ny grill men det ble kullgrill gitt : ) jeg er helt enig. Om sommeren skal maten helst spises ute og dagene skal være lange og late : )

  SvarSlett
 2. Så godt å høre at du også har fått fint vær nå! Det er best når det er fint vær i hele landet samtidig! Jordbær er kjempegodt, så de må en spise så mye av mens det er mulig.

  Kos deg, og nyt de flotte dagene!

  SvarSlett
 3. Hei Vibeke.
  Mmm så godt og så smaker det jo ekstra godt når en kan spise ute.
  Det var godt å høre at solen skinner på dere også, kos dere med sommerdagene.
  Maritklem.

  SvarSlett
 4. Mmm, så deilig grillmaten så ut! :) Og så godt at dere også har sommervær nå. :) Her er det nok en nydelig dag, og jeg har fått hengt ut klesvask og satt på plass uteputene. Skal snart ta med kaffen ut. Herlig! Har nemlig en veldig rolig helg, det er bare eldstemann og jeg hjemme. Vi koser oss sammen, og i dag skal han ha kameratbesøk og jeg venninnebesøk. :) I tillegg får jeg jo gjort litt ekstra husarbeid og det er jo ikke å forakte. ;)

  Ønsker deg og dine en flott helg! :)

  SvarSlett
 5. Så utrolig deilig da! Nydelig vær, mat og bilder! Nyt helgen :), klem!

  SvarSlett
 6. så bra at dere har fått sommerværet tilbake.Vi har hatt 3 super fine sommer uker. 5 dager igjen av ferien nå. Vi har hatt gassgrill de to siste årene, og er veldig fornøyd. Herlige matbilder nam nam :)

  SvarSlett
 7. Så koselig da!
  Og du, tusen takk for kommentaren ang. kluten :D

  Nyt sommeren videre
  Klem :)

  SvarSlett
 8. Her sverges det fortsatt til kull. Nyt deilige og litt late sommerdager nå, om litt er det høst.
  Finfin ferie videre, klem.

  SvarSlett