søndag 1. februar 2015

Hjemmealenehelg=)

Da har vi kommet til den helga i året hvor guttene er på treningssaming, og jeg er hjemme alene. Det er en øvelse for meg som ikke liker det så godt. Alle sier til meg at jeg må nyte å ha det rolig, stille og kunne gjøre hva jeg vil, men jeg liker jo ikke å ha det rolig og stille! 


Det var lett å finne tid til å rusle en runde i hagen, og jeg gleder meg veldig til vår nå. Årets verste måned er heldigvis over, og det er allerede lysere om ettermiddagene. Det er deilig=) Ekstra gøy å se at det er knopper på julerosen som jeg plantet i fjor. Håper det kommer blomster om ikke så lenge=)


Jeg måtte leke litt med macro-objektivet da jeg var ute. Det synes jeg er gøy=) Og plutselig fremstår en litt grå hage, veldig vakker=)


Lavendelen kan man kjenne duften av selv om det er vinter, og det ser ikke en gang ut som den hviler skikkelig=) Gleder meg til den står i blomst, en av de aller beste å ha i hagen, synes jeg=)


Venteltiden kan være lang for ei som ikke er så glad i vinter, men plutselig er våren her. Den kommer sikkert brått på i år også=) 

Fin søndag til dere=)

Vibeke=)13 kommentarer:

 1. Du må lære dæ og nyte de timene du får aleine, det er gordt for kropp og sjæl av og til.
  Idag drar alle på travløp til Harstad med Sunnybell og da nyter æ ettermiddagen og kvelden aleine med fyr i ovnen og tente lys på bordene og lage mæ noe lettvint og godt til middag, mens æ sitter i sofaen og ser på travløpan og venter spent på at Sunnybell skal gå, er på nett innimellom og leser litt også mens løpene går.
  Ja tenk at januar er over nu og februar er lysere æ har kjøpt masse blomsterfø som æ skal så ute i drivhuset i slutten av mnd .
  Ha en fin søndag, Vibeke :)

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 2. Da tenker jeg du gleder deg til gutta dine kommer hjem igjen! :)
  Det blir spennende å høre om julerosen vil blomstre, og tenk at lavendelen dufter nå midt på vinteren. Ganske så rart egentlig.
  Vi har vært ute i noen timer i dag, kost oss ute i snøen og i god temperatur. Nå blir det litt jobbing på meg.
  Ønsker deg en fin uke. :)

  SvarSlett
 3. Rart hva som kan være vakkert, bare man ser etter :-)
  Tenk, februar alt, og første sådden har spirt!

  SvarSlett
 4. Å nyte stillheten må nok læres, skal se du en vakker dag virkelig kan nyte det. Vakre bilder fra hagen i vintermodus. Jeg er heller ikke spesielt begeistret for vinter, men heldigvis går det raskt mot lysere tider nå. Ha en fin uke :-)

  SvarSlett
 5. Det ser da ut som du koste deg :) Makro er moro.

  SvarSlett
 6. Herlige vårbilder! tenk at det snart er vår hos deg, for det er det ikke her. Det virker som vi har fått skikkelig vinter her etter å hatt vår inntil i slutten av desember...

  Nydelige bilder!

  SvarSlett
 7. Forstår godt det er stille uten barna i huset, jeg kjenner meg altfor godt igjen! Da er det koselig å være kreativ, drive med foto og utendørssysler i hagen. Det hjelper. Håper det er liv og røre hos deg nå!

  SvarSlett
 8. Neste helg er det inspirasjonsdag hos Staudeklubben Miøsen. Kanskje alenehelgen din treffer den neste år? Da kan du jo også ta deg en Hamartur?

  SvarSlett
 9. Ahhh, ei hel helg helt alene høres forlokkende ut spør du meg ;) Men det kom mange flotte bilder ut av hageturen din iallefall. Snart er det vår, Vibeke :)

  SvarSlett
 10. Det er bare fint med litt alenetid, men sikkert ikke så kjekt når man er vant til fullt hus og helgekos :). Ser fint ut i hagen din da, og som du sier, skikkelig deilig med lengre dager! Ha en fin kveld :)!

  SvarSlett
 11. Håper alenehelgen gikk bedre enn du trodde =) Jeg elsker å kose meg i stillheten, med en god bok og en kopp te, mens andre trives best med liv og røre. Det er godt vi er forskjellige =)
  Fine bilder du har tatt, og nå er det ikke lenge til våren er her =)

  SvarSlett
 12. Heisann Vibeke. Jeg hadde det på samme måte før. Likte ikke alenetid. Organiserte fort noe sosialt med andre, hvis jeg en sjelden gang var uten familien rundt. Nå liker jeg godt alenetid. Faktisk nyter jeg det når det skjer, og trenger det. Så ting endrer seg.
  Ettermiddagslyset er merkbart i endring denne tida nå. Det er fint. Men jeg er av dem som liker ski og snø jeg da, så jeg syns det er fint at det hvite ligger enda en stund.
  Ha en god helg, snupp.

  SvarSlett
 13. Det er deilig å se at dagene blir lengre, solen varmer også når den titter frem.
  Så fine bilder du har tatt, makro er så fascinerende det kommer frem så fine detaljer.
  Hagen din viser tegn på vår alt, ja vi nærmer oss med små skritt.

  God helg Vibeke.

  SvarSlett