søndag 2. november 2014

Hagearbeid i november=)

Etter mange dager med skikkelig ruskete høstvær, ble det bedre vær på lørdag, og da var vi raske til å rulse ut i hagen for litt hagearbeid. Arbeidslysten var faktisk stor, og det var deilig å være i hagen i noen timer=)


Hagen er nydelig når den er kledd i høstens farger=) Vi fikk satt bort det meste av hagemøblene, vasket krukker og tatt inn trampolina. Det er fortsatt et par småting som bør gjøres, så forhåpentligvis fortsetter det fine været=)


Jeg trodde ikke pastinakkene ville bli ferdig før vinteren kom, og gleden var stor da jeg fant ut at de faktisk var ferdige=) Dette må være høstens beste overraskelse, og i dag blir det pastinakksuppe til lunsj! NAM=)


Fra en tidligere kollega har jeg fått settehvitløk, og den ble satt tidligere i høst=) Jeg liker tanken på at noe allerede er i gang i hagen, og det blir spennende å se om det blir noe av fedene som er satt=)


Dette været har vi hatt mye av i det siste, tunge skyer henger over byen. Vi trosset skyene og regnet denne dagen, og ruslet et tur med småguttene=)


Våte løp vi hjem for å bytte til tørre klær, drikke varm kakao og spille spill=) Jo, det finnes faktisk hyggelige ting med høsten også=)

Dette er min helgeglede, som jeg deler hos Vivi=)

Håper dere får en fin søndag=)

Vibeke=)14 kommentarer:

 1. Vi har også vært ute og jobbet litt i hagen i dag :-)) Ikke det helt store været men opphold i mellom bygene :-)) Og da er vi fornøyde! Høsten er jo ellers tiden for mye innekos i sofakroken med hagebøker og annen lettsindig lektyre :-)) God ny uke!

  SvarSlett
 2. Deilig å være ute oh jobbe selv om vi skriver november:)
  Hva slags tre er det på det første bildet...så flott høstfarge!
  Og pastinakk da....det er sååå godt!
  God søndag til deg:)

  SvarSlett
 3. Høres ut som en koselig helg med litt forskjellige sysler. :) Nå skal jeg ut i hagen etter å ha vært inne og bakt en stund. Fortsatt god søndag og riktig god uke, Vibeke. :)

  SvarSlett
 4. Så flinke dere har vært i helgen, ja det er godt å få ryddet inn siste rest av sommeren.
  Dere har hatt fint november vær så deilig, her pøser det ned men det er ganske mildt da.
  Det så hyggelig ut med spill og kakao, og så ekstra kos som det er etter at en har vert ute.

  God ny uke til deg.

  SvarSlett
 5. Utrolig godt å bli ferdige før vinteren setter inn for alvor :) Si fra hvis du vil dele pastinakksuppe oppskrift på en facebookside jeg administrerer (www.matogintoleransre.blogspot.no) Lager du et blogginnlegg skal jeg dele den siden vi har fulgt hverandre lenge :)

  SvarSlett
 6. Kære Vibeke
  En dejlig havedag og en tur med ungerne lyder da dejligt.
  Flotte store pastianakker- fint til suppe!

  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlett
 7. Ja, det er deilig å kunne jobbe ute i den friste høstlufta. Og veldig godt å få gjort unna ting i hagen, før vinteren kommer.
  Tusen takk for at du deler din helgeglede. Ønsker deg en fin ny uke.

  Klem Vivi

  SvarSlett
 8. Så koselig du viser og forteller!

  SvarSlett
 9. Så koselig da! Det er mye kos en kan gjøre inne nå ja :)
  Min datter hadde bursdag i dag og vi spilte.monopol :) Det var så koselig! Må legge til at hun ble 32 år... :)

  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 10. Herlig med sene høstdager og godt å få ryddet inn for vinteren. Nydelig farge på treet i det første bildet. Hørtes ut som en ordentlig kosedag! Ha en fin uke :-)

  SvarSlett
 11. Herlig positivt innlegg :), fint å se at dere nyter hagen nå også, det er mye småarbeid før vinteren :). Ha en fin uke Vibeke :)!

  SvarSlett
 12. Ha ei fin helg til dæ og dine Vibeke :)

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 13. Godt med alt som er gjort. Vi er ikke de raskeste her i Miacasa heller. Det er noe med at jeg ønsker å "suge på hagekaramellen" lengst mulig. Og når hageutstyr og ting blir pakket vekk, er det så definitivt slutt på årets hagesesong.
  Vel, vel.. Så er det deilig å krype inn i sofaen, tenne stearinlys, strikke, lese, blogge, spille spill, drikke varm te, hjemmebakst….. Fint det og. Med god samvittighet.
  Eller planlegge nye ferieturer? Spent på hvor den neste turen deres går, Vibeke.
  God høsthelg-klem til deg, kjære bloggvenn.

  SvarSlett