lørdag 13. april 2013

Sommerfølelse i april=)

Vi har hatt litt vel full timeplan den siste uka, så det har ikke blitt mye tid til blogging og dessverre lite tid til andres blogger også. Endelig er det helg, og da kan vi senke tempoet og det er veldig deilig=)

I dag ble det plutselig veldig varm, og jeg fikk sommerfølelse da vi  kunne sitte ute for å spise lunsj=)Vi kastet oss rundt og vasket utemøblene på verandaen, og så var det bare å ta frem uteputene. For å være helt ærlig kom "sommerdagen" litt brått på. Det har nemlig vært ganske kaldt i Trøndelag i det siste, så vi var ikke helt forberedt på det varme været. I solveggen var det rett i underkant av 20 grader. Fantastisk=)


Søtpotet-suppe og brød var perfekt lunsj i dag=) 


Nemi er veldig søt, og med en gang noen av oss forlater plassen sin er hun kjapt ute=) Det er med andre ord kamp om plassene i Kiellandsgata=)


Spirene vokser, og nå har de flyttet fra kjøkkenvinduet til soveromsvinduet til guttene. Der er det en god del kaldere. Dette er sommerasters=)


Kikert-plantene er voksevillige, og de kommer jeg helt sikkert til å flytte ut før de strengt tatt har godt av det=) Jeg har planer om å så mer i løpet av helga. Målet er å ikke så mer enn jeg rekker over, og foreløpig har jeg god kapasitet.

Ønsker dere ei fortsatt fin helg=)

Vibeke=)

8 kommentarer:

 1. Herlig med plutselig sommervarme! Det var 10 grader i skyggen her i dag, og det var deilig. Nå går det rette veien. Så søt hund du har!

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Så herlig med lunsj ute! :-) Så kjempekoselig ut!

  SvarSlett
 3. Ser fint ut med lunsj ute, så godt ut det du har gjort i stand. Ser at hundevennen din også koser seg ute i sola. Koselige bilder.

  SvarSlett
 4. Å for ein herlig dag du har hatt. Denne tida snur det veldig fort og no gjer det godt med all varme som kan kome.
  Artig at du har laga same sjal som meg.
  Ha ein fin god Søndag...kos deg i finveret, klem frå MarJE.

  SvarSlett
 5. Dette var et flott og sommerlig innlegg. Skulle virkelig ønske at det ble slik i lang tid fremover.
  Koselige uteputer du har!

  Ønsker deg en kjempe fin søndag! Klem

  SvarSlett
 6. Å nå fikk jeg sommerfølelse når jeg ser bildene dine, Vibeke.

  Endelig! Nå er våren her. På tross av at tåka ligger tjukk utenfor her akkurat nå. Men snøen smelter tralalalala…
  Har også satt mine småspirer kaldt. I kjelleren. Tror jeg må så noen flere. Har en bærepose full av dorullkjerner, så nå skal erteblomstfrøa i vann gitt.

  Fin tirsdag til deg.

  SvarSlett
 7. Fine bilder. Høres ut som en deilig helg! Her har det vært grått og regnet, men heldigvis har regnet gjort at plattingen og hageflekken nå er fri for snø :)

  SvarSlett
 8. Herlige vårbilder :) Her går det seint, men det kommer sakte, sakte. 30 cm snø igjen.
  Fin onsdag til deg.

  SvarSlett