fredag 20. mars 2015

Fullpakkede helger=)

Her har det gått i ett de siste ukene. Travle hverdager og to helger på rad hjemmefra er grunnen til at det er blitt ekstra hektisk. Denne helga skal vi ikke ha så mange planer, og det skal bli godt det og=)


For to helger siden var vi på besteforeldrebesøk. Det er alltid hyggelig, og vi får verdens beste service. Ingen ting er som når mor lærer bort å kaste flyndre=)


Mammas sveler er heller ikke å forakte=)


Striregn hindret ikke oss i en tur til Svarttjønna=) Vi ble skikkelig våte, og det var veldig godt å komme inn etterpå. Vi synes det er fint å være ute uansett vær=)


Forrige helg var vi på hyttetur til Åre sammen med to vennepar og deres barn. Jobben til ei av våre venninner har hytte der, og det ble ei perfekt helg med godt selskap og strålende sol=) Koselig for store og små=)

Når helgene er fulle blir det lite tid til å være på nett, så i dag har jeg endelig hatt god tid til å lese deres blogger. Det er alltid veldig koselig=)

Håper dere får ei super helg=)

Vibeke=)


11 kommentarer:

 1. Så koselig å høre fra deg igjen! Forstår godt at det blir liten tid til blogging. Dere er flinke som er så mye ute i all slags vær!

  Ønsker deg en god helg, Vibeke!

  SvarSlett
 2. Det jo godt å ha litt nettfri sånn innimellom?! Og kjekt å gjøre noe sånn i ekte tid :-)) God helg!

  SvarSlett
 3. Ja slik er det, Vibeke. Jeg liker at det skjer noe i helger. Men jeg liker også hjemmehelger. Med ro og tid til hjemmesysler. Blir det for mye program, så blir det fort stress.
  Må hjemmehelgen din bli god.
  Elisabethklem

  SvarSlett
 4. Ukene flyr altfor raskt avsted! Koselige helger du fortalte om. Jeg skal snart til byen for å møte ei god venninne på kafè. :) GOD HELG! Kos deg! :)

  SvarSlett
 5. Det er fint å være på tur :-) Ønsker dere en koselig helg hjemme og nyt de fine vårdagene! Klem fra Berit

  SvarSlett
 6. Våren er travel, en skulle helst gjort flere ting samtidig.
  Så fint dere hadde det på hyttetur i Åre, vinter og vår det er bare å velge.
  Nå fikk jeg lyst på sveler hehe, god lørdag til deg.

  SvarSlett
 7. Så flinke dere er til og kose dere i helgene med turer, det er også godt og være hjemme denne helgen og bare slappe av kan æ tenke mæ.
  Fine bilder fra turene deres :)
  Ha ei fin hjemmehelg, Vibeke.

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 8. Hei
  Det er koselig med sosiale sammenkomster i helgene, og det ser virkelig ut til at dere har kost dere. Deilig med ei helg uten planer da.
  Ønsker deg en fortsatt fin helg.

  Klem Vivi

  SvarSlett
 9. Ja, dagene går unna for oss alle. Ser jo ut til at dere skikkelig har kost dere da! Her er det grått idag og det blir vel regn etter hvert, men det gjør ikke noe. Koser oss med kaffe og nyter dagen. Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 10. Dere er flinke å komme dere ut! Det gjør godt.

  SvarSlett
 11. من أفضل المقالات على الإطلاق صراحة تستحق التعمق أكثر واكثر لقد سعدت بقراءة مقالك وانا فخور بك وبما تقدمه في مدونتك ف انت مثال للمدونات التي تقدم محتوي مفيد


  مقابر للبيع
  مدافن للبيع
  مدافن للبيع
  مقابر للبيع
  مقابر التجمع الخامس
  مقابر التجمع الخامس

  SvarSlett