tirsdag 30. desember 2014

Godt nytt år=)

Håper dere har hatt en koselig julefeiring=) Vi har feiret som vi pleier, og det føles helt riktig å ikke endre på tradisjonene. Det er alltid koselig å komme hjem til jul, og ekstra hyggelig at min søster kommer fra Oslo for å feire med oss=)


Selv om vi prøver å tone ned gaveinnkjøpene, blir det mange pakker likevel. Dette juletreet er ikke vårt, men mammas får pryde bloggen i dag=)


Rett før jul fikk vi nydelig julevær med akkurat passe mengder med snø=) Og på julaften var det klart og fint, og småguttene fikk lekt masse i snøen før julemiddagen ble servert. Det er veldig viktig for å korte ned ventetiden, og jeg synes også det er deilig med utetid=) Fint med besteforeldre som har hage det kan lages hopp i. Jeg kunne sikkert spart meg for å si at nå øser det ned og er veldig mildt, så det fine været fikk ikke vare så lenge…..


Da nærmer 2014 seg slutten, og dette har vært et fint år for oss i Kiellandsgata. Jeg vil takke alle hagebloggere for koselige og inspirerende blogginnlegg=) Jeg lærer til stadighet noe nytt, og får stadig nye idéer når jeg leser deres blogger. Og ikke minst vil jeg takke for alle hyggelige kommentarer underveis=) Jeg ønsker dere et riktig godt nytt år=)

Vibeke=)

17 kommentarer:

 1. Jula er familietid :=
  Koselige bilder.
  Takk for et fint blogg år.
  Vi blogges neste år.
  Godt nyttår Vibeke :)

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelige møter på din såvel som min blogg :-)) Jeg ønsker deg alt godt i det nye året som ligger foran oss! Vi treffes i 2015!

  SvarSlett
 3. Jeg er helt enig. Tradisjonell jul føles best.
  Godt nytt år til dere.

  SvarSlett
 4. Godt nytt år, Vibeke :) Vi blogges i 2015

  SvarSlett
 5. Her er det litt for lite snø til at det skal bli godt ski og akeføre, så vi håper på mer. Takk for alle de hyggelige kommentarene du har skrevet på min blogg dette året. Ønsker deg et riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 6. Ja, det har vært en fin jul for oss også. Her skinner sola så vakkert på snøen i dag.Takk for hyggelige kommentarer. Ønsker deg et riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 7. Jeg ser dere har hatt en strålende jul med snø og alt som hører til.
  Jeg ønsker deg og dine en fin nyttårsfeiring og takk for ett hyggelig bloggår som har vært.
  Maritklem.

  SvarSlett
 8. Det er koselig å være sammen med familie i julen. Det har vi også vært og vi har hatt fine og avslappende romjulsdager. Ferien nytes!!
  Jeg gleder meg til å følge deg videre til neste år, Vibeke. :) Tusen takk for de hyggelige kommentarene du legger igjen hos meg. :)
  Ønsker deg og familien din en riktig fin nyttårsfeiring!
  Klem fra Aia

  SvarSlett
 9. Nydelig juletre! Så koselig at vi har fått litt snøopplevelser. Godt nyttår!!

  SvarSlett
 10. Godt nytt år til deg også! Jeg ser frem til å lese nye blogginnlegg:)

  SvarSlett
 11. Koselige bilder! Det var en flott vinterstemning hos deg helt til mildværet kom...

  Godt nytt år, Vibeke!

  SvarSlett
 12. Godt nyttår med mye fin utetid :-D

  SvarSlett
 13. Ja, vi hadde også en fin nyttårsfeiring. :) Stille og rolig og god kalkunmiddag. Vi var bare de små, meg og mannen i går fordi mine to store feiret sammen med pappaen sin og hans familie i år. Nå har vi vært ute, så godt med utetid! God 1. nyttårsdag! :)

  SvarSlett
 14. Vel overstått julefeiring Vibeke! Ønsker deg og din familie i nr 4 alt det beste i det nye året. Takk for all inspirasjon og gode ord du har lagt igjen hos meg. Alltid en fryd å besøke nr 4. Ser frem til fortsettelsen.
  Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 15. Godt nytt år, kjære Vibeke.
  Javisst er Trøndervinteren lunefull. Akkurat slik husker jeg den. Plutselig setter mildværet inn og snøen forsvinner på et blunk. Akkurat som her denne romjula.
  Takk for hyggelig bloggkontakt og ordentlig kontakt i året som gikk. Håper vi fortsetter i samme duren i 2015?
  Stor klem fra E

  SvarSlett
 16. Un savi va dir:
  "La riquesa de l'ésser humà es mesura per la quantitat i qualitat dels amics que tingui" Gràcies per fer-me milionària ♥Feliç Any Nou!☆❤❀ [-•‿•ิ]❀

  …......... /)
  ……... ( , )
  ….….|░░░|
  ……..|░░░|☆ (♥)_
  ……..|░░░|☆ (♥)_ Feliç
  …...@|░░░|¸.¤“˜¨♕~ ¨¨Any Nou
  ❤`•.¸¸.•´´¯`•• .¸¸.•´¯`•.•~~~☆“˜¨¨¨***2015**.*♥*.
  ❉ ❉ ❉ ❉ ❉ ❉ ❉ ❉ ❉ ❉ ❉ ❉ ❉ ❉ ❉
  Elracodeldetall.blogspot.com (^‿^)✿ petons

  SvarSlett
 17. Hei
  Koselig bilder fra julen. Nå er det bare å nyte resten av vinteren, så kommer snart våren, og det begynner å gro igjen.
  Ønsker deg et riktig godt nytt år.
  Klem Vivi

  SvarSlett