onsdag 18. desember 2013

Travel førjulstid=)

Jeg kunne egentlig tenkt meg å ha god tid i desember og bare gjøre koselige aktiviteter, men hvert eneste år blir desember travel!! Og det er kanskje akkurat sånn det skal være=) Det er vel urealistisk å tro noe annet enn det.


Endelig er pepperkakene i boks (bokstavlig talt). Tror det er første året småguttene har hatt tålmodighet til å kjevle ut hele deigen=)


Jeg har så smått begynt å ta frem julepynt. Ikke så mye enda, men disse gamle kulene som vi har arvet har vi tatt frem. Jeg synes de er nydelige=)


Vi er redde for dem, så de får henge på en vrihasselgrein. Klarer ikke helt å bestemme meg for om dette ble fint eller ikke!!!=)


Etter en litt trøblete start er endelig liftgardinen ferdigsydd! Da jeg skulle starte slo symaskina seg vrang, og det ble bråstopp! Heldigvis har jeg gode venner som låner ut symaskin=)


Jeg er glad gardinen ikke skal vurderes av en syerske!! For å sy rette sømmer er ikke så lett som det høres ut som!!! Heldigvis vises det ikke så godt=)


Selv om man henger etter med både vask og bakst, er det viktig å ta en mange te- og kaffepauser=)

Jeg har fått en førjulsgave da jeg vant en personlig almanakk hos Jatte=) Jeg vinner aldri, så jeg ble veldig glad=)

Håper dere ikke stresser før jul=)

Vibeke=)

9 kommentarer:

 1. Ja desember månden er bestandg travel for småbarns familer som er i jobb, men jul blir det allikevell :)
  Så flink du har vært som har sydd lift gardiner.
  Ha en fortsatt fin førjulstid :=)
  Lisbeth :)

  SvarSlett
 2. Hei Vibeke! :)
  Så flott liftgardinen ble og de gamle kulene deres var søte!
  Ja, i år syns jeg det også har blitt for travelt i desember. Skulle så gjerne bare hatt noen ekstra dager...! ;) Det er iallefall stor forskjell på desember i år og i fjor, jobb i år og permisjon i fjor! ;)
  Får du også ferie i morgen? :)
  Førjulsklem

  SvarSlett
 3. Så heldig du ersom har Marimekko stoff liggende. Liftgardinen ble kjempefin i dette stoffet... kjenner jeg ble litt nostalgisk nå! Og gamle julekuler... for en rikdom. Ønsker deg en riktig GOD JUL!

  SvarSlett
 4. Ja det blir alltid mer travelt her og en jeg ønsker og håper. Får ikke helt den store julestemningen heller når det kun er is og regn, men gleder meg veldig til juleferien som starter i morgen kveld. Skal bli deilig med fri

  SvarSlett
 5. Hej med jer
  Hvor er de fine de gamle kugler. Elsker selv gammelt julepynt- det har så meget stemning!
  Glædelig Jul!
  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlett
 6. I år har jeg vært i rute med det meste av gaver og baking og ikke hatt tid til å blogge så mye. Men da jeg kikket rundt i blogglandia i morges gikk det opp for meg at jeg ikke har pyntet særlig i år, hi-hi. Nå skal det altså vaskes OG pyntes:-) Likte kjempegodt den gamle julepynten din, koselig å ta vare på slike ting. Ønsker deg en fin fredag og kos deg videre med juleforberedelsene:-)
  Klem fra Berit

  SvarSlett
 7. Så nydelig julepynt du har! Det er en egen sjarme med gammel julepynt.
  Gardinen din ble kjempefin! Rette sømmer eller ikke spiller ingen rolle så lenge resultatet ble så fint! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 8. Kjempe koselig som du har det! Jeg synes hasselgreina var kjempe fin, så den kan trykt være slik i hele jula. Gardina ble også super, så flink som du er.

  Ønsker deg en kjempe fin 4.advent! Klem Vivi

  SvarSlett
 9. Så flink du er, liftgardinen ble veldig flott!
  Det blir alltid mer travelt enn man tenker, dagene bare forsvinner liksom...men jul blir det alltid!

  Ha en fin siste førjulshelg!

  SvarSlett