mandag 9. desember 2013

Snart ferdig=)

Snart er den bittelille nye stua vår ferdig. Sofaen kom i forrige uke, og det er utrolig hvor mye større en sofa blir når den kommer hjem. Vi synes til og med den så liten ut i butikken! Det er jammen undervurdert å ta gode mål=)


Stua ble derfor ikke møblert akkurat slik jeg hadde tenkt det, men jeg tror det blir bra likevel=) Sofaen er ny, ellers er de andre møblene her inne arvet=) Foreløpig er det bare TV´n som henger på veggen, så blanke fine vegger venter på å fylles=)


Det er ganske lite her inne forøvrig også, men noen levende lys har fått plass=)


Jeg er klar for å sy gardiner av et Marimekko-stoff kjøpt for en billig penge i Riga for mange år siden. Jeg vet ikke hva jeg hadde tenkt å gjøre med dette stoffet, men nå har jeg i alle fall en plan. Det blir liftgardin som kan trekkes ned om sommeren, og det vel også det eneste som passer når sofaen ble stående under vinuet=)


I helga ble de første pakkene levert. Jeg synes det er veldig koselig å pakke inn julegaver. Vi kjøper få julegaver, og vi kjøper heller ikke dyre gaver til noen, så jeg tror vi er med på å trekke snittet ned=)


Håper dere koser dere i førjulstida=)

Vibeke=)

12 kommentarer:

 1. Kjenner meg litt igjen det med sofa'n. Vi hadde også et problem da sofa'n kom hjem.

  Kos deg i førjulstiden! Klem

  SvarSlett
 2. Hei Vibeke. Rommet blir jo kjempefint og sofaen virker ikke for stor på bildet i hvert fall :-D
  Vi kjøpte en veldig fin sofa til øverste etasje i det ørlille strandhuset vårt på stranden i Spania en gang. Når møbelfirmaet kom for å levere den viste det seg helt umulig å få den inn dit. Dører og vinduer var for små! Sofaen kom nemlig ferdig montert og det var ingen muligheter for å demontere den heller. Etter å ha heist den opp gjennom fem etasjer på utsiden av huset måtte vi slukøret senke den ned igjen og levere den tilbake i butikken :-(
  Ja, mye bruk av målebånd i forkant kan nok være en stor fordel ;-)
  Ha en fortsatt riktig fin kveld!
  Stein

  SvarSlett
 3. Så koselig dere fikke det i ny stua :=)
  Delig og få levert ut julegavene allerede nu, det pleier æ og gjøre dagen før lillejulaften .
  Joda vi har det fint her, håper det samme med dere.

  Ha ei fin uke, Vibeke.

  Lisbeth ;)

  SvarSlett
 4. Nå får dere det i alle fall nyfint til jul!!

  SvarSlett
 5. Så koselig den nye stua deres blir! :) Og sofaen ser kjempefin ut! Alltid spennende å innrede nye rom. Liftgardin i stua blir flott.

  Koselige gaver du har pakket inn. Gråpair er ALLTID fint! :)

  Her går det i mye retting om dagen og det kommer det nok til å gjøre frem til karakterene må være satt innen søndag! ;) Men i morgen skal vi kose oss og feire lillemor som fyller 2 år! <3 Tida går jammen fort! En rosa dukkevogn står klar og venter på henne, den tror jeg kommer til å falle i smak! Ellers fikk vi masse snø i helga og det var koselig. De store gutta måtte ut med en gang for å prøve skia! ;)

  Ønsker deg en god uke!

  SvarSlett
 6. Så hyggelig det ser ut å krype sammen oppi sofakroken din. Den tenker jeg dere skal få mye glede av. En tv-sofa er vel gjerne den som mest blir brukt, og dermed slitt. Slik er det her i huset iallefall. Vi har en tv-fri stue også. det er godt syns jeg. Fint å ha et eget rom til tv-kikking. Marimekkogradinen kommer til å passe fint inn. Well done!

  SvarSlett
 7. Det er alltid så deilig når et sånt arbeid kan avsluttes. Gardinstoffet passer også flott.

  SvarSlett
 8. Så fint det blir i stuen deres! Gardinstoffet er så flott, og det var jo kjempefint at du hadde det fra før :)
  Oj oj, er du alt ferdig med julegaver? Jeg har så vidt begynt...

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 9. Koselig! Vi prøver også å trekke ned snittet, men det er ikke alltid like lett :-) God førjul i sofaen!

  SvarSlett
 10. Så¨utrolig lunt og koselig dere har fått det i den nye stuen. Det er da delilig med en stor sofa å kroe seg i. Så blir det plass til alle:) Jeg bidrar sammen med deg i å dra snittet der. Det er de små tingene som gjør folk glade, også i julen:) Ha fine dager!

  SvarSlett
 11. Dette ble jo skikkelig koselig :). Og det er tanken og gavepakkingen som betyr mest synes jeg og! :). Klemmer!

  SvarSlett
 12. Det så ut som en skikkelig kose-sofa :)
  Det blir nok veldig fint med lift-gardiner også!
  Juleklem fra Ingrid

  SvarSlett