torsdag 17. oktober 2013

Kule Reykjavik=)

Nå er det siste blogginnlegget om Island! Lover=) Jeg er så fasinert over Island og Reykjavik, så jeg synes det er verdt å reklamere for.Søte små hus i Reykjavik, og mange med litt skarpe farger=) Det var relativt stille i gatene der og ikke altfor mye liv og røre. Det var mange spisesteder og søte butikker=)


Hallgrimskirkja er en flott og anderledes kirke, og den er absolutt verdt et besøk. Det går heis opp til klokketårnet med fin utsikt over hele byen=)


Inni er den enkel, ren og uten krimskrams, og jeg tror ikke jeg har sett maken til kirke tidligere. Den er rett og slett vakker=)


Det var mange restauranter og velge i, og vi sjekket litt rundt før vi dro og bestilte bord. Den beste matopplevelsen hadde vi på Grillmarkadurinn. Det var en stilig restaurant med nyyyydelig mat til fine priser=)


Jeg spiste and, og det er et av de beste måltidene jeg noen gang har spist. Det perfekte måltid på bursdagen min=)

Det er bare en ting vi gjorde som ikke stod til forventningene. Vi hadde flere steder lest om ei pølsebu som skulle være verdt et besøk, Bæjarins Beztu Pylsur. Der skal visstnok Bill Clinton ha spise pølse. Vi synes den var oppskrytt! Men det var lang kø utenfor, så den var tydeligvis populær.

Snart helg. Håper dere får ei koselig helg=)

Vibeke=)
6 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med overstått dag! :) Bursdagsmiddagen så fantastisk god ut! :) And er veldig godt!

  Både gøy og koselig å høre om turen deres! :)

  God helg, litt på forskudd! :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen du har hatt. Det ser koselig ut i Reykjavik. Fine hus, og kirka ser virkelig spesiell og vakker ut.

  SvarSlett
 3. Så utrolig koselig :) Og du, gratulerer med overstått!

  SvarSlett
 4. Så mange fine bilder, også nedover, i de foregående innleggene:-) Skjønner godt at du skryter av Island, det virker som et veldig flott og spennende reisemål! Det står på lista mi over steder å besøke:-)
  Ha en fin helg!
  Klem, Helene

  SvarSlett
 5. Får ikke nok av Island så kjør på! Morsomt å se bilder av Reykjavik og ikke bare klassiske islandsmotiver som den blå lagune og rykende jord. Selv om det selvfølgelig også er kult. Har fått mye mer lyst å dra til Island etter innleggene dine.

  SvarSlett
 6. Ja, gratulerer med dagen som var! Jeg er kjempefornøyd med bildene dine og fortellingene om Island. Så flott det er der :)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett