søndag 10. november 2013

Det skulle vært enda en søndag=)

Jeg ønsker meg enda en søndag. Det hadde vært så fint med en søndag til før man skal på jobb igjen=) Før synes jeg søndager kunne være melankolske og litt triste, men nå synes jeg det er en fin dag med litt lavere tempo. Deilig=) Vi har feiret farsdag og fortsatt oppussingen av den nye lille stua, og nå er den mer eller mindre ferdig. Den mangler strøm, og det er jo vesentlig for å kunne "flytte inn".


I helga ble gulvlistene lagt, og da er det faktisk ferdig. Vi trenger å låne en elektriker fort... helst i går, selvfølgelig=) Vi får håpe noen har tid til å ta seg en tur før jul.


Lys fra lyskaster gir ikke det fineste lyset i rommet, men det er det eneste vi har akkurat nå. Den retroblå veggen synes vi ble veldig fin. Ny sofa er bestilt, og den kommer 4. desember. Jeg gleder meg=) Vi har fine dører i huset, og denne døra har helt siden vi flyttet inn vært ubehandlet. Den eneste i huset, men vi liker at den skiller seg ut=) 


Makrokurset jeg skulle på denne uka, ble dessverre avlyst på grunn av for få påmeldte. Det synes jeg var trist, men de har lovet å sette opp et nytt kurs etter jul, så får vi håpe på flere interesserte. I mens får jeg prøve og feile=)


Jeg har heldigvis ei koselig venninne jeg drar på fototurer med. Dette er fra helgas kveldsfototur=) Trondheim by night.

Har dere gjort noe koselig i helga?

Håper dere får ei fin ny uke=)

Vibeke=)

16 kommentarer:

 1. Ja, en søndag til hadde ikke vært dumt ;-) Bra idé ;-)

  Rommet blir bare superkoselig! Det skal bli spennende å se hvordan det blir når du har fått innredet det ;-)

  Ha en herlig kveld!

  SvarSlett
 2. Stua blir fin. Koselig vindu. Blir nok fint å få alt ferdig til jul. :)

  SvarSlett
 3. Helga kunne gjerne ha vart en dag til ja! Neste helg gjør den det for min del; jentetur til Brussel blir bra :)
  Så fint rommet ser ut til å bli - likte den blåfargen :)
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 4. Nystua kommer til å bli så koselig! :) Flott med malt panel, koselig vindu og veldig sjarmerende dør. :) Det blir spennende å se det ferdige rommet.

  Nyt kvelden! Ønsker deg en ny og god uke! :)

  SvarSlett
 5. Det blir så flott! Håper du får "flyttet" inn før jul:)
  Så leit at fotokurset ikke ble noe av.
  Ønsker en fin uke:))

  SvarSlett
 6. Søndager kunne man godt hatt to av :), i hvertfall når man koser seg med oppussing! Ha en fin kveld før ny arbeidsuke dere :) - klem!

  SvarSlett
 7. Det blir kjempefint i den nye stuen din. Veggen hadde nydelig blå farge.
  Synd med fotokurset, men håper at flere melder seg på neste gang!Håper du får en fin ny uke.

  SvarSlett
 8. Det var leit med fotokurset men øvelse gjør mester! Støtt deg på noe og gå så tett innpå som du bare kan : ) Lykke til og god ny uke!

  SvarSlett
 9. Det blir et hyggelig rom, Vibeke. Likte godt retroblåfargen. Dere får tenne masse stearinlys der inne så lenge og sitte på madrass på gulvet, så kan det allerede bli benyttet.
  Jeg har hatt en finfin helg med min kusine fra Finnmark på besøk. Vi treffes ikke så ofte. Hun reiser videre i dag. Vi har rukket å shoppe, besøk hos 2 gamle tanter, gått tur på Kyststien of i Bøkeskogen, og ikke minst prate og kose oss.
  Gjenkjenner ønske om enda en søndag, sånn når søndagskvelden kommer. Helgen går jo så fort. Skjønt jeg har alltid en ekstra fridag i uka, all den tid at jeg arbeider 75% stilling. Så jeg har jo faktisk det allerede. Ofte midt i uka.

  Takk for gjensyn med Nidarosdomen. Flott i kveldslys.
  Nydelig ny uke ønskes deg.

  SvarSlett
 10. Hei:-) Vi har feiret både pappa-bursdag og farsdag, spilt spill og begynt på julegavene. Her skulle jeg begynt på maling av spisestua, men er litt små-forkjøla og får vente et par dager til. Ønsker deg en fin mandag og god ny uke!
  Klem fra Berit

  SvarSlett
 11. For en innholdsrik helg. Det skinner av den nye stuen. Blir spennende å følge med fremover. Tusen tusen takk for en innholdsrik konvolutt med de flotteste frøsorter som kom i posten i dag. Rene julaften i helgen. Så snill du er. Gleder meg allerede til våren:) Det kommer snart frø til deg også. Ha en fin novemberuke!

  SvarSlett
 12. så spenstig den retroblå veggen var. tøfft!
  søndager skulle det vært flere av javisst-elsker late søndager uten timeplan men som regel blir også den dagen fullt belagt ;)

  SvarSlett
 13. Så fin stua deres blei med den blåe veggen.
  Trondheim bye nigth var et fantastisk fint bilde.
  Takk for de koselige kommetarene du legg igjen hos mæ, vibeke,
  Ha ei fortsatt fin uke, hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 14. Så fint det ble :) Flinkiser er dere. Og ja, den ubehandlede døra er megafin :) Jeg elsker gamle ting og raider loppiser og gjenbruksbutikkene jevnlig. Fin onsdag til deg.

  SvarSlett
 15. En ekstra søndag pr helg kunne jeg også virkelig tenkt meg. Jeg har i perioder fri på mandager, og må virkelig si at jeg nyyyter den "ekstra søndagen" :)
  En herlig blåfarge du har der. Har du fargekoden på den?? Jeg er ute etter en blåfarge til kjøkkenet på hytta, men synes det er så vanskelig.
  Ønsker deg en fortsatt deilig uke, og nyt dagene som best du kan - plutselig er det helg igjen!
  Titti-klem

  SvarSlett
 16. Så flott at frøene har kommet vel frem og at de falt i smak. Blir spennende å følge livet deres fremover hos deg:) Lykke til! Ha fine dager.

  SvarSlett