tirsdag 8. januar 2013

Keiserlig handel=)

Vi har fulgt bloggen Keiserens nye trær over lang tid, en hyggelig blogg om interiør og det gode liv. Plutselig åpnet de nettbutikk, og vi klarte ikke å motstå en liten handel. En småbarnsfamilie trenger en funksjonell gang, og det er ikke alltid så lett å få til. Vi har manglet oppbevaring for votter, hansker osv som småguttene bruker daglig, og på nettbutikken til Keiserne fant vi søte kurver som passet perfekt i gangen vår.


Gangen vår er kronglete, og det er ikke så lett å ta gode bilder av hvordan den ser ut. Denne veggen har vært tom en stund. Den eneste veggen med tapet i gangen. Vi har vært på jakt etter fine kurver, og nå er de endelig på plass.


En kurv hver til småguttene, og en kurv på deling til oss voksne. Her oppbevarer de bare det som daglig er i bruk. Når det er vinter så er det stort sett lue, hansker, buff og reflekser. Enkelt å legge fra seg, og lett å finne det man trenger om morgenen=)


I tillegg til å være praktiske, synes vi kurvene er veldig søte=)


Småguttene er også fornøynde med at de endelig når tak i det de trenger på egen hånd=)
Vi kjøpte noen andre småting også, og kanskje havner det på bloggen også. Det var i alle fall veldig hyggelig å innom showroomet til Keiserne og hente varene=)


Jeg burde jo egentlig lest fag, men etter at jeg fikk arbeidskravet mitt godkjent før jul, har jeg bare lest skjønnlitteratur. "Hjem til meg" fikk jeg av søsteren min til jul. Hun jobber i forlag og leter ofte etter gode bøker som ikke er bestselgere. Boka handler om legen Ove og hans liv fra ung til en eldre mann. Han er en mann man lett blir irritert på da han tar en del ukloke valg, for å si det mildt! Jeg likte boka, litt anderledes og troverdig! Kanskje noen har en bokanbefaling til meg?

Fiiin uke til dere=)

Vibeke

13 kommentarer:

 1. Så fine kurvene er! Ja, det gjelder å ha logistikken i orden i en travel hverdag. Har du lest bøkene om Game of Thrones? 6 av de er kommet på norsk ;) Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Kjempefine kurver Vibeke! Og et stort pluss at de er fine til oppbevaring- OG at småguttene får tak i det de trenger uten hjelp! :-)
  Jeg pleier å være en temaleser. Nå har jeg lest svenske forfattere fra området vi har hagen vår i. Av dem kan jeg varmt anbefale Göran Tunströms "Juleoratoriet" og "Berømte menn som har vært i Sunne". Fine "feelgood" bøker! Ellers hadde jeg veldig sans for Selma Lagerlöfs "Jerusalem" og "Keiseren av Portugalien"!
  Nå har jeg skiftet tema til kinesiske forfattere. Holder på å lese "Landsbyens blod" av Yan Lianke. En fantastisk forfatter, men ikke akkurat feelgood litteratur.. ;-)
  Ønsker deg og familien en fortsatt riktig fin dag!

  SvarSlett
 3. Praktiske og veldig fine korger.....kjekt for gutane at dei kan fine utstyret sitt sjølve når dei treng det.
  Noko bokanbefaling er nok ikkje mi sterke side....vert lese alt for lite med meg. Men kos deg vidare med boka di :)).
  Klem MarJE.

  SvarSlett
 4. Både smarte og praktiske kurver du har fått tak i der, Vibeke. Sånne kan man aldri få nok av.
  Godt nytt år forresten!

  Bokanbefaling: siste til Per Petterson "Jeg nekter".

  Ellers skal jeg en tur til Trondheim fre 1. og lør 2. mars. Hadde du hatt tid og lyst på en kaffeprat?

  SvarSlett
 5. Kjempe søte kurver. Har ikke lest boken du skriver om. Lesetips...er litt tom ihode i kveld, men du pleier jo å titte innom bloggen min(og det er veldig koselig) der er det vel et og annet tips :)

  SvarSlett
 6. Det er så praktisk med slike kurver i gangen. Skulle gjerne hatt flere, for de fylles fort opp.

  Klem Vivi

  SvarSlett
 7. Fine kurver. Kommer til å følge deg fremover. Ser ut som du har litt hageprosjekter og det digger jeg også. Du er velkommen innom til meg :)

  SvarSlett
 8. Hei:) Kjempekoslig blogg du har! Har fulgt den fast de siste ukene;) Jeg har for øvrig ei bok jeg sterkt vil anbefale deg: Majorens siste forelskelse, av Helen Simonson! :-) ..den var fin;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig med en ny "hemmelig" følger. Leste om boka og den høres veldig koselig ut! Tror jeg skal fri til min søster som jobber i Gyldendal!!! =) Vibeke

   Slett
 9. ...høres bra ut;) Du kan glede deg! God helg:-) Vigdis

  SvarSlett
  Svar
  1. Gleder meg veldig! Boka får jeg av min søster som bor i Oslo. Gubben henter den om noen dager når han skal til Oslo med jobben=) Tusen takk for tips! God helg til deg også=) Vibeke

   Slett
 10. ...jeg har ellers selv tenkt å lese Karitas av Kristín Marja Baldursdóttir, uten at jeg kan "gå god for" den enda;) Det siste jeg leste nå nettopp, var Sammen til verdens ende og Etter verdens ende - det blir en annen sjanger vel og merke...sterke bøker;)

  SvarSlett
 11. ...med d samme jeg holder på å tipse; "Det siste du skal se er et ansikt av kjærlighet" av Eivind Evjemo.. Bokas handling er lagt til Levanger - dette kommer ikke frem direkte i boka, men det er ingen "hemmelighet", forfatteren er også oppvokst på Levanger;-) Jeg syns den var bra - han er suveren til å beskrive ting slik de er, veldig tatt på kornet - du kan prøve den dersom du får tid og lyst;)

  SvarSlett