søndag 6. januar 2013

Helberget gjennom årets første uke!=)

Vi kom oss gjennom årets første uke også, selv om det var slitsom både for små og store å stå opp tidlig og ikke minst forholde seg til klokke og tidspunkter.  For det er jo noe av det fineste med ferie, at man kan stå opp når man vil, spise når man er sulten og ta livet med ro. Nå begynner vi heldigvis å komme i rute igjen, og den neste uka kommer helt sikkert til å bli bedre=)

Vi klarte selvfølgelig ikke å sitte helt stille i jula og ikke gjøre noe som helst! Det er i kjent stil her i Kiellandsgata. Vi er ikke så flinke til å ikke gjøre noe! Det gamle rommet til guttene står fortsatt ledig etter at de fikk seg rom nede. Vi har diskutert frem og tilbake hva vi skal bruke rommet til, og det har vært gjesterom/"bibliotek" som har vært tanken ganske lenge. Før jul og i jula dukket tanken om å utvide kjøkkenet opp. Vi har jo relativt stort kjøkken med plass til en del folk, men når venner med barn skal komme blir det for lite. Vi synes det er koselig å ha plass til mange rundt kjøkkenbordet, og vi har jo ikke spisestue, så nå er planen å utvide kjøkkenet!Omtrent før tanken var tenkt, var gubben i gang med å lage flere bokhyller på stua nede! Det er vanligvis jeg som kjører i gang prosjektene, men han begynte nok å bli rastløs etter mange fridager i jula. I mellomjula var han ute og handlet, og nå er flere bokhyller laget! Kjekt med en handyman!


Hyllene ble han ferdig med ganske raskt, og nå er de grunnet og første strøk er malt. Tror dette blir bra. Noen husker kanskje at vi har laget disse bokhyllene i dette rommet før. Det ser dere på innlegget under=)Den nye bokhylla er på andre siden av vinduet, i hjørnet! Jeg tror det blir bra, og vi har jo etter hvert mange bøker vi skal fylle hyllene med=) 

Håper dere har hatt en fin start på det nye året=)

Vibeke=)10 kommentarer:

 1. Det skal bli artig å følge med på kjøkkenutvidelsen.

  det er ingen her i huset som har sånn arbeidslyst at det blir laget bokhyller i jula.

  SvarSlett
 2. Så fine bokhyller det blir! Det blir spennende med kjøkken utvidelsen :)
  Håper at neste uke blir fin for dere! Ha det godt :)

  SvarSlett
 3. Deilig å ha mye plass. De hylle ser ut til å bli kjempe fine. Skulle gjerne hatt mere plass til bøker her og. Har begynt å låne bøker på biblioteket isteden for å kjøpe nye.

  SvarSlett
 4. Det er så fint å ha bøkene fremme. Jeg har for liten plass og har bøker både her og der. Hyllene ble super fine.

  Gleder meg til å følge med på det nye kjøkkenet!

  Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 5. Så effektive dere har vært i ferien! Flinke! :)

  Veldig spennende med kjøkkenutvidelse! Det blir gøy å høre (og se?!) mer om! Lykke til! :)

  Nå har jeg gjort klart det aller meste til morgendagen, for i morgen må vi TIDLIG avsted! ;) Mandager er den dagen i uka jeg begynner ekstra tidlig. Ørjan begynner tidlig hver morgen. Jeg har begynt å jobbe igjen, men det ble en myk start i forrige uke iom at vi hadde litt fri fra jobbene våre for å være med Kaisa på tilvenningsdager i barnehagen. I morgen begynner lillemor på "ordentlig". Både spennende og rart på samme tid... Og så skal jeg bare jobbe 60 % frem til sommeren, så de små og jeg blir hjemme hver tirsdag og onsdag. :)

  Ønsker deg en ny og god uke! :)

  SvarSlett
 6. Hei!

  Så fine hyllene ble :) godt å få gjort litt annet en og bare spise i jula også ;)

  Takk for koselige ord inne hos meg ang kjøkkenplanene, jeg gleder meg veldig til og komme i gang å se hvordan det vil bli til slutt :)

  Ha en fin ny uke,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 7. Det var jammen bra at den første veka i det nye året har gått såpass fint :)
  Fritid kan virkelig bety nye idear og sannelig har det blitt i heimen hos dåkke.
  Kjempefine hyller, kjekt å ha bøkene samla. Flinke mann som setter i gang så raskt!!!!
  Gled meg til å sjå kjøkkenutvidelsen.
  Ha ei fin ny veke.

  Klem MarJE.

  SvarSlett
 8. Så bra det blir og få et større kjøkken, det har æ alltid ønska mæ :)

  Bokhyllene i stua di blei flott,flink mann du har :)

  Ha en fin tirsdag.

  Lisbeth ;)

  SvarSlett
 9. Det er godt å være litt nevenyttig :) Så får man det akkurat slik det passer best. Hos seg selv :) God uke!

  SvarSlett
 10. Fine hyller :) Flott med sånne handymenner i huset. Nå er vi langt på vei ut i uke nr 2 i 2013. Ønsker deg ei fin resten av uka.

  SvarSlett