fredag 18. januar 2013

Fredag igjen...=)

Utrolig hvor fort tiden går, og plutselig er det fredag igjen=) Tre dager denne uka har jeg vært på videreutdanning, så nå har jeg fått mengder av faglig påfyll... samt dato for årets eksamen. Skrekk og gru=) Det skal jeg uansett ikke bruke helga på=)Vi er veldig fornøyd med den nye bokhylla, og vi har satt noen få bøker der. Det bør gå noen år før alle hyllene er fulle, men jeg er redd det kommer til å gå fortere enn jeg aner=) Når jeg ser på bildene ser rommet litt kaotisk ut, men det er ikke den følelsen jeg har når jeg er her.


Jeg elsker skuvsenga vår=) Den fikk jeg av mamma da jeg var veldig ung og enda bodde hjemme.  Den er veldig koselig å lese bok i. Småguttene blir lest for her hver eneste kveld=)


De rødstripete stolene kjøpte vi på finn.no for mange år siden. Det har jeg helt sikkert fortalt før, men kanskje noen nye lesere ikke har fått det med seg. De var nyopptruket da vi kjøpte dem for en veldig billig penge.


Noen har etterspurt oppskriften på halsen jeg strikker, og den burde jeg selvfølgelig lagt ut. Jeg har funnet oppskriften på bloggen til Marte Helgetun. Der ligger det flere fine oppskrifter. Halsen er ferdig, og den ble supergod=) Har dessverre ikke bilde akkurat nå.

Gooood helg til dere=)

Vibeke


6 kommentarer:

 1. Det har blitt veldig fint hos dere! Sånne bokhyller kunne jeg tenke meg =) Jeg ble fristet av den halsen, for den så veldig fin ut.

  God helg!

  SvarSlett
 2. Jeg synes absolutt dette så ut som en hyggelig og ryddig stue.

  Bokhyller fylles fort opp.

  SvarSlett
 3. Kjempe koselig stue, og den bokhylla ble jo super flott. Det er er fint å ha en kosekrok hvor man kan kose seg med bøker.

  Kos deg i helgen! klem

  SvarSlett
 4. Så lyst og fint rom! Herlige store vinduer og vakker glassdør. :) Bokhyllene passet så godt inn i rommet og skuvsenga var bare så koselig. Jeg hadde en fin gammel skuvseng på rommet mitt da jeg bodde hjemme. Er på jakt etter en skuvseng til Andreas nå. :)

  Herlig med en god hals! Du er jammen rask som allerede er ferdig med den! Har ingen hals selv, men skjerf eller sjal er et must om dagen. Her har vi 19 minus i skrivende stund...

  Kos deg med helg og fri! :)

  SvarSlett
 5. Det ser så hyggelig ut hos deg Vibeke. Personlig. Forstår godt det kjens koselig å krype oppi skuvsenga med en god bok. De rødstripete stolene er morsomme.

  Lurer på hva slags videreutdanning du holder på med?

  Finfin søndag ønskes deg.

  SvarSlett
 6. Ser kjempekoselig ut hos deg og skikkelig orden på bøkene også.
  Halsen du strikkar er kjempefin, har den på nokre avmine pinnar også :)
  MarJE.

  SvarSlett