lørdag 23. november 2013

Deilig med helg=)

Helg i seg selv er helgegled for oss=) Det er deilig å senke tempoet og ta livet litt med ro. Guttene synes også det er veldig godt. Eldstemann sa i dag at han ikke orket å planlegge helga med venner, da han vil ta livet med ro=)


Det ble også tid til en liten hagevandring, og når man rusler rundt i hagen finner jeg stadig noe som ikke er blitt gjort før snøen kom. En sparksykkel står fortsatt ute! Kanskje på tide å sette den inn?=)


Det står til og med noen krukker ute! De er vasket, men burde kanskje vært satt inn? Ja, ja, man rekker dessverre ikke alt=) Kanskje de kommer inn før jul!


Jeg bruker litt tid på å venne meg til vinter og mørketid, og selv om jeg fortsatt ikke er helt klar for vinter, synes jeg snøen er dekorativ=) Rosmarinen er fin med snø også.


Solhatten er skikkelig brun, men med snø på blir den vakker=)


Jeg gleder meg til vår=) Men først skal jeg kose meg med juleforberedelser og etter hvert juleferie. Det skal bli godt det.

Dette er min helgeglede hos Vivi. Ta en titt på bloggen hennes for flere helgegleder=)

Gjør dere noe koselig i helga? Ønsker dere ei fortsatt fin helg=)

Vibeke=)

17 kommentarer:

 1. Huttetu! Det er visst blitt vinter! Her har ikke snøen kommet enda, men det blir ganske hvitt med rim også. Og kaldt.. Godt vi har gode hus i dette landet :)
  Ha en flott helg videre!
  Klem fra ingrid

  SvarSlett
 2. Flotte bilder med snø på! Det er jo så vakkert med snø, men den har ikke kommet hit enda. Det er så kaldt her nå (-7), at jeg skulle ønske at det kom litt. Håper du har en fin helg!

  SvarSlett
 3. Innom for å ønske deg og gutta dine en god søndag! :)

  I går ble det en lang og koselig venninnekafètur. I dag blir det tur etter hvert og så blir det nok litt retting også. ;)

  SvarSlett
 4. Helt enig med deg, helg er tid for ro. Her har vi heller ingen planer i helga, og det er kjempe godt. Koselig helgeglede du deler. Ønsker deg en god og lat søndag. Klem

  SvarSlett
 5. Så herlige og stemningsfulle vinterbilder! Enig med deg at helg i seg selv er en stor glede!

  SvarSlett
 6. Ja kan du forstå at man ikke får tatt inn alt etter sommeren før snøen legger sæ over det :p
  Fine bilder, her står ribba ovnen og snø stormen hyler ute, men inne koser vi oss med fyr i ovnen :)
  Fine sne bilder,Vibeke, ha en fin søndag-

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 7. Her har vi, tro det eller ei, også fått snø som ligger som en dyne der ute I hagen :) Og koselig og lyst ble det jo! ha en flott søndag og en fin ny uke!

  SvarSlett
 8. Fine vinterbilder hos deg:)
  Og enig...deilig med ro i helgen av og til:)
  Hyggelig du vil være med på giveaway:))

  SvarSlett
 9. Her har det blitt mye kaldere...., men enda ingen snø

  SvarSlett
 10. Lekkert med litt snø! Jammen er det godt å ta det med ro innimellom...

  SvarSlett
 11. Ingen snö så långt ögat kan se men sol och en helt underbar dag har vi haft. Jag bara njuter Sköt får trädgården att vila lite tror jag
  ha en fin vecka
  Kram Meta

  SvarSlett
 12. Oj, så mycket snö!!! Här stormar det istället.
  /Lotta

  SvarSlett
 13. Fine snøbilder.
  Jeg gjorde akkurat det samme i helgen. Sparkesykler ble gravd opp av snøen og satt inn. Bassenget til ungene ble spadd opp av snøen og kastet. Veldig mye annet som burde vert gjort før snøen kom, er heller ikke gjort, men man kan jo ikke ta alt på en gang heller :)
  I helgen trenger man å slappe litt av.

  Ha en fin ny uke!!

  SvarSlett
 14. Nå er det snart helg igjen, hvor blir dagene av tro.

  Så fint det er med snø, her er det varmegrader og vind ikke mye vinterfølelse nei.

  Ha en fin kveld, Maritklem.

  SvarSlett
 15. Så fin en helg du har hatt og så deilig med hvit dyne i hagen:) Jeg også har lyst på snø! Koste meg i Gøteborg i helgen. Herlig by:) Ha fine dager.

  SvarSlett
 16. Så koselige bilder hos deg - her har snøen blitt borte igjen, men nå gleder jeg meg til den kommer igjen. Og her er virkelig alt som var av løse gjenglemte gjenstander blåst bort, så en kan vel virkelig si vi fikk ryddet i hagen.
  Tusen tusen takk for hyggelige kommentarer hos meg, og for linken til den retroblå fargen din!! LIKER!!!
  Ønsker deg og dine en herlig adventstid!
  Og hils din eldste med at jeg forstår såååå godt at han bare vil slappe av og kose seg istede for å planlegge helgen. Den følelsen er så GOD!!
  Titti-klem!

  SvarSlett
 17. Roe-ned-helger er fint. Tykke sokker og varme kopper. Fint å få væremed på haverunden fin - med de fine frøstandene og de små ikke-krise-gjenglemte tingene. Virkelig beroligende for meg også :-)
  Ha en fin adventsuke!

  SvarSlett