mandag 25. juni 2012

Blomstring=)

Etter ei helg med sol og fine temperaturer har blomstringen skutt fart i Kiellandsgata, og nå er det veldig koselig å rusle rundt i hagen. Ser jo helt klart at noen bed har mange stauder som blomstrer samtidig, og det må jeg på sikt få gjort noe med. Sånn blir det når man, mer eller mindre, kun planter med følelser... Må nok lære meg å bruke hodet også.Søte stjerneskjermer i full blomst=)


Dette er en av sommerblomstene jeg fikk av naboen. Jeg vet ikke hva den heter, men den har veldig fine blader og søt blomst=)Stormarikåpen ved verandaen har vokst seg enorm, og jeg begynner nå å tenke at den kanskje ikke er så lurt å ha den som kantblomst sammen med rips og solbær. Det kan jo være de overtar hele bedet... Hmm, fikk noe å tenke på når jeg ser størrelsen på denne=)


Det dukker til stadighet opp nye iris, og nå venter jeg på den blå som har mange knopper men som ikke blomstrer riktig enda.


Her begynner det å bugne, og det liker jeg. Selv om det meste blomster mer eller mindre samtidig. Jeg har lagt et flytteplan til høsten, så får vi se om jeg lykkes bedre med å spre blomstringen.


Jeg liker valmuene=) Denne planten har også blitt veldig stor, og den må deles når blomstringen er over. Dette er en av de aller første staudene jeg frøsådde=) Sådde rosa i fjor, men de blomstrer nok ikke før til neste år.


Akeleien her har jeg også sådd selv. Nesten svart mot det hvite drivhuset synes jeg er fint=)Dette er kattosten jeg sådde i vår. Nå er den høy med veldig mange knopper=) Nå er det bare å håpe at den kommer tilbake til neste år.

Ønsker dere ei fin ny uke=)

Vibeke

5 kommentarer:

 1. Fantastisk flott blomster det er hos deg! Den svarte Akeleien var super flott.

  Nyt blomstringen og hagen! Klem

  SvarSlett
 2. Det er så deilig og rusle rundt i hagen og se forandriner fra dag til dag :)
  Så masse fine blomster du har, ha en fin kveld, hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 3. Mye vakkert i hagen din nå, her er det meste fortsatt på vent. En smule utålmodig her nå ;)
  Nyt sommerdagene, klem fra Tua.

  SvarSlett
 4. Så mange vakre blomster du har. Jeg har vært litt treg, men når det regner hele tiden får jeg ikke lyst å ut å plante. Da blir det heller en god bok inne. Dette er andre sommeren vi bor her, så jeg må snart få fikset litt mere :)

  SvarSlett
 5. Akeleier og iris, to av mine favoritter :-)
  Nydelige!!

  SvarSlett