fredag 22. juni 2012

"Nye" stoler til drivhuset=)

Regnværsdager er blitt brukt til å male stolene til drivhuset. Jeg må si det har tatt litt lenger tid enn ventet, og det av den enkle grunn at jeg ikke har orket å sette i gang. Derfor tok det veldig lang tid fra jeg malte første strøket til det andre ble tatt, men nå er de endelig ferdige. Det er knapt at vi får plass til to stoler i drivhuset, men det er viktig at det er plass til både gubben og meg.Jeg tror jeg er over middels handy, og trodde derfor det var en enkel sak å male mønster på stolene. Jeg brukte sjablong kjøpt på Panduro og satte i gang. Det ser jo så utrolig enkelt ut når andre gjør det... Jeg måtte tørke av flere ganger før jeg ble fornøyd, og resultatet er ikke helt perfekt! Heldigvis som mye annet i Kiellandsgata.


Det aller meste av planter fra drivhuset er plantet ut, og nå er det bare noen småting igjen. Tomatplantene har fått mange blomster, så i år er det håp om at til og meg jeg lykkes med tomatene!


Må legge ut bilde av salat-blomsterpinnen vi kjøpte i Sverige i fjor. Hver sommer ser vi "Sommer med Ernst" på svensk TV, og det er han som har designet disse. I løpet av vinteren har den rustet, og nå er den utrolig stilig. Jeg angrer selvfølgelig for at jeg ikke kjøpte flere.

GOOOD HELG=)

Vibeke

6 kommentarer:

 1. ikke rart en ikke orker sette igang emd maleprosjekter slik været har vært i trøndelag i det siste da....

  og ejg får mere og mere lyst på drivhus, spesielt når en kikker inn hit til deg ;) herlig!!!

  og skilt som selveste Ernst har designet, dåååån!!! er det forresten i gang med ny sommer på svensk tv nå eller...?

  fin helg, måtte himmelen bli blå imorgen og ;)

  SvarSlett
 2. Koselig å ha muligheten til å sitte ned i drivhuset. Ser veldig koselig ut der ute, foresten!

  Kos deg og ha en super St.Hanskveld. Klem

  SvarSlett
 3. Det er jo SÅ kjedelig å male stoler. Men disse ble jo knallfine!!!

  SvarSlett
 4. Jeg har lest om drivhuset ditt i gjesteinnlegget på hageblogger.no, og det ser utrolig koselig og sjarmerende ut :) Jeg ønsker meg også et lite krypinn ute i hagen :) God kveld!

  SvarSlett
 5. Jeg er sikker på at du her ett av de aller flotteste drivhusene :) Superkoselig der, og stolene ble fine de. Gjør ingenting om det tar litt tid...ting tar tid har jeg hørt :)
  Ha ei flott uke.

  SvarSlett