onsdag 7. mars 2012

Blogginnlegg nummer 100=)

Plutselig ble det klart for oss at dette er blogginnlegg nummer 100=) Det skal selvfølgelig feires med en give away. Skal ærlig innrømme at det er gubben som står i spissen for det. Jeg er nemlig bittelitt usikker på om jeg egentlig vil ha det på bloggen, for jeg synes at de som liker bloggen og vil følge den skal gjøre det fordi de vil... og ikke lokkes til å følge den fordi man kan vinne. Men jeg fant ut at det er hyggelig å gi bort noe til de som faktisk setter pris på bloggen og som har lagt igjen veldig mange hyggelige kommentarer.

Lysten til å blogge kom snikenende etter hvert som vi stadig oppdaget nye flotte og inspirerende blogger. Å lese andres blogger, se på flotte bilder, få gode tips til hage og innredning er utrolig inspirerende. Det finnes mange fine blogger, og det er en glede å få en liten smakebit. Vi har fått veldig mange hyggelige kommentarer på bloggen, og det setter vi stor pris på=) Det er mange hyggelige mennesker der ute, og de positive ordene sitter løst=) Det er akkurat sånn det skal være.
Vi hadde lyst til å dokumentere hagearbeidet i Kiellandsgata, både for oss selv og andre. Tanken var at dette skulle være en hageblogg, med det søte huset tatt i betraktning ble det litt vanskelig å gjennomføre. Det søte huset ropte etter å bli vist frem og vi oppdaget mange andre ting vi hadde lyst til å blogge om... så, det er vel blitt en blogg om hage, oppussing av gammelt hus, interiør og litt hverdagsliv. Gubben har hatt ambisjoner om å legge ut noen innlegg han også... det har ikke skjedd, men kanskje i løpet av de neste 100?=)


Bygging av drivhus kan vel kalles hagearbeid=) I år skal det bli helt ferdig.


Mens bygging av bokhylla kanskje går under oppussing og interiør=)


Gangen så en gang slik ut, og mange av dere har sett at den stadig er blitt bedre. Nå er den ganske snart helt ferdig, men resultatet tenkte vi å vente med til en annen gang=)

Etter nesten et år med blogging er det fortsatt kun et fåtall av våre venner og familie som vet at bloggen eksisterer.  Vi har ingen god forklaring på hvorfor vi ikke har spredd det glade budskap, og det er kanskje på tide å fortelle venner og kjente at bloggen faktisk finnes.


Uansett, innlegg nr 100 skal feires, og dette er det som skal loddes ut; en søt bok kjøpt i København, et putetrekk i silke fra Thailand og ei melskje kjøpt i Åre. Et lodd for kommentar og et lodd for å følge bloggen=) Håper dere vil være med=) Trekning gjøres i påska...

Ha ei fortsatt fin uke=)

Vibeke

11 kommentarer:

 1. Jeg vil være med i trekningen.

  SvarSlett
 2. Heisan Vibeke. Gratulerer så mye med blogginlegg nr 100! Jeg synes det er hyggelig du skriver både om hage, drivhus og oppussing i hjemmet :-)
  Ja, din mann bør jo også absolutt begynne å skrive noen innlegg iblant. Det er alt for få menn som blogger om hage! ;-)
  Ha en riktig fin dag.

  SvarSlett
 3. Følger allerede bloggen, men kan legge link til bloggen deres på bloggen min :-) Lykke til med de neste 100 innleggene, gleder meg til å følge med!

  SvarSlett
 4. Jeg blir gjerne med og tar 2 lodd!

  SvarSlett
 5. Det var et flott drivhus :)

  Blir med jeg.

  Carpe diem

  SvarSlett
 6. blir gjerne med;) 1lodd. mvh.turid.grubben@gmail.com

  SvarSlett
 7. Blir med på trekking med 2 lodd,for se om vinnerlykken fortsetter ;-)
  Har 2 års bloggdag snart,lurer på om jeg skal ha en liten give-away snart,har ikke hatt det ;)
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 8. Kjempefin hage, blir en del hagearbeid her også når snøen går bort. 2 lodd på meg :-) Therese

  SvarSlett
 9. Ny blogg dette for meg, fin, gleder meg til videre bekjentskap. Drivhuset ser helt herlig ut :) 2 lodd

  SvarSlett
 10. Drivhuset ser kjempe flott ut! Tar 2 lodd :)

  SvarSlett
 11. Så fine gaver!! Jeg slenger meg med i siste liten med 2 2 lodd:o)

  Drivhuset ditt har jo blitt sååå fint!!
  Jeg skal endelig få oppfyllt drivhusdrømmen min jeg også:o)

  Heleneklem

  SvarSlett