lørdag 31. mars 2012

Snart påskeferie=)

Denne uka har jeg vært i Oslo et par dager, i nydelig vårvær. 18 grader og mye sol da vi kom, noe som resulterte i årets første utemiddag på Aker Brygge=) Det var utrolig koselig, selv om jeg nok ble litt overivrig når det gjaldt lette klær. Kom hjem med årets første forkjølelse!!! Den går nok fort over..


I dag har vi tatt frem det lille vi har av påskepynt. Heldigvis er det ikke i nærheten av mengdene med julepynt. Koselig å pynte litt, men vi kjøper stort sett ikke inn nye ting og det aller meste av pynten er hjemmelaget.


Mye er laget av småguttene, og denne søte kyllingen ble det laget flere ulike versjoner av i påska i fjor=)


Denne hanen har jeg strikket, så her er det ikke bare ungene som lager påskepynt=)


I år tok jeg påskekrimmen på forhånd. Jeg begynner å miste oversikt over hvor mange bøker jeg har lest i år. "Ritualer" av Mo Hayder er jeg i alle fall ferdig med. Vet nesten ikke hva jeg skal si om denne boka, den er grotesk, og egentlig liker jeg ikke å lese ting jeg blir kvalm av! Den har driv og er spennende, men som sagt den er i overkant grotesk for meg. Jeg er selvfølgelig altfor nysgjerrig til å kunne legge den bort uten å lese den ferdig! Dette kan kanskje være ei bok for de som leter etter en påskekrim?

Nå ønsker jeg meg bare bittelitt finere vær fremover. Det har vært utolig kjedelig vær her i det siste, og det blir spennende å se om blomstene i hagen har tålt alt vannet. Jeg prøver å tenke at dersom vi ikke har hatt dårligere dager, ville vi ikke satt pris på de gode=) Og nå er jeg veldig klar for fine dager=)

Ønsker dere ei strålende påske=)

Vibeke=)

5 kommentarer:

 1. Takk for koselig kommentar. Enig i at det er godt påskepyntinga er mer enkel enn julepynten. Gule lys gjør susen her, samt noen gamle egg ungene malte for "hundre" år siden. Ha ei knall påske åkkesom.
  Tuaklem

  SvarSlett
 2. Jeg har egentlig sansen for det groteske, så spørs om jeg må prøve denne da ;-)
  God påske!

  SvarSlett
 3. Det er koselig å pynte med hjemmelaget pynt!

  Ønsker deg en kjempe fin påskeferie!

  SvarSlett
 4. Hei. Jeg ønsker meg også godt vær i påsken, som skal tilbringes på hytta på Sørlandet . Håper vi får ønsket oppfylt både du og jeg....

  SvarSlett
 5. Guttene har laget mye pynt, både til jul og til påske, og det er en fin tradisjon her hjemme å leite fram akkurat dette! Det gir minner, og særlig nå som mine har sluttet å lage dette! Været, ja! det er et kapittel for seg! I går kom det snø også, og mer er meldt dessverre! Det ble en skikkelig nedtur.....Så må du ha en fin palmehelg, og pleie forkjølelsen med noe godt ;)

  SvarSlett