mandag 4. mai 2015

Hageprosjekter=)

Vi har mange hageprosjekter på gang i Kiellandsgata, og et av dem er å finne ut hva vi skal gjøre med det lille stykket ved siden av hagekassene. Vi har vurdert mye frem og tilbake, og vi har enda ikke klart å bestemme oss.Vi vurderer å kjøpe en hammock for å se utover kjøkkenhagen. Det er også mulig å utvide kjøkkenhagen. Enten med to nye kasser, eller å lage en liten "åkerlapp". Hva ville dere ha gjort? Tar gjerne i mot gode forslag=)


Vi holder også på med å lage ny plass til søppelkassene. "Gulvet" er lagt, og nå har vi en plan for å gjerde det inn, slik at de ikke blir synlige fra hagen=)


Flere og flere søte blomstrer i hagen=)


Kuleprimulaene er også i blomst, og de synes jeg er så søte=)


Perleblomster=)


Kubjeller=)


Dette er et trillebårlass med løvetann, og det er den andre…. Ingen her hjemme synes plen er gøy, men nå må vi bare ta oss på tak å få gjort noe med den! Så kanskje får vi skikk på plena i år=)

Håper dere har morsomme prosjekter i hagen=)

Vibeke=)

12 kommentarer:

 1. Jeg tror nok jeg ville brukt en pallekarm til. Åkerlapp midt i plenen gir nok mye luking, men det blir det uansett mye av. Jeg har gitt opp mine pakkekarmer, og går for å dyrke i bøtter. I fjor fikk jeg frem mange poteter av å ha de i bøtter. Mer vellykket enn i mine pallekarmer ;))
  Flotte vårblomster du viser! Kuleprimula er bare så fine akkurat nå. Ser mange som har de, men de blir jeg aldri lei av. Koselige planter som kommer igjen år etter år.
  Håper du får en fin uke!

  SvarSlett
 2. Mange fine blomster i fullt flor hos deg.
  Ser at rabarbraen din er stor, snart får du hauste av den....

  God tysdag frå Anne-Mari

  SvarSlett
 3. Herlig å se hvordan våren har kommet rundt om i bloggland! :-)
  Jeg hadde kanskje satt opp to kasser for grønnsakhage, men det er kanskje fordi jeg savner den muligheten hos meg selv ;-) Om du er usikker vil det nok være lurt å vente litt og se hva dere vil sette mest pris på, enten det er større kjøkkenhage, hammock eller noe annet. :-D
  Jeg ønsker deg og dine noen fortsatt riktig fine vårdager.
  Stein

  SvarSlett
 4. Så fint det blomstrer hos dæ nu Vibeke, våren er ei fin tid :)

  Ha ei fin uke.

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 5. Flott hos deg nå :) Og en kan da aldri få for mange pallekarmer å dyrke i :) Blir man lei salat, kan en jo så snittblomster i dem etterhvert.
  Ha ei finfin uke.

  SvarSlett
 6. En hamock høres herlig ut der familien kan sitte og nyte hagen en stille morgen eller en fredfull kveld.

  SvarSlett
 7. Dere har alltid noen spennende og lystig prosjekter gående. Artig å følge med på. Jeg synes hammock høres forlokkende ut. Man skal jo ha tid til å nyte sitt otium også:) Der var en myk og dunete kubjelle hos deg også:) Lykke til med prosjektene.
  Ha gode dager.
  Jannicke:)

  SvarSlett
 8. Jeg ville nok også droppet åkerlapp og gått for en platting med hammock og krukker med blomster og småtrær i ulik høyde. Evt utvidet kjøkkenhagen :-) Lykke til og fortsatt fine maidager!

  SvarSlett
 9. Herlige prosjekter!
  Jeg ville ha fortsatt med karmer som du har fra før,da blir det mer helhet.
  Sitteplass under pergola....blomster rundt deg...tankene bare flyr..spennende å se hva du velger:)

  SvarSlett
 10. Jeg elsker å gynge i hammocken (med tak), når sommerdagen er på det varmeste...

  SvarSlett
 11. Nydelege blomster i hagen din,
  men det er ein stor jobb å få hagen slik ein vil :)

  God søndagskveld frå Anne-Mari

  SvarSlett