mandag 2. mai 2011

Hjemme til vårstemning i Trøndelag

Etter ei fantastisk uke i Nice er vi hjemme i Trøndelag. En av de siste dagene brukte vi til å besøke fjellandsbyen Eze Villige. Helt sikkert en skikkelig turistfelle, men det merket ikke vi mye til da sesongen ikke var helt i gang. Eze er en veldig koselig by uten biltrafikk, med trange smug og veldig mange trapper. Deler av byen ser ut som den klamrer seg fast i fjellsiden. Mange kunstbutikker og restauranter var det der. Til og med en med stjerne i Michelinguiden. Vi spiste ikke der da vi hadde med småguttene=)




Vi fant dessverre ikke de koselige interiørbutikkene i Nice, vi fant heller ingen skatter på antikkmarkedet vi var innom. Noen småting ble likvel med hjem. Noen flasker olivenolje. Den ene med lavendelsmak, et par kjøkkenredskaper og et Brooks sykkelsete til gubben. Han har en gammel sykkel som støtt og stadig er under endring. Nå er det setet som skal byttes ut=)



Det har skjedd veldig mye i hagen den tiden vi har vært borte. Gresset, busker og trær er mye grønnere, og det har kommet noen nye blomster. Til og med hvitløken som ble plantet ut rett før jeg dro spirer som bare det. Drivhuset står sånn som vi forlot det, og nå er det bare å ta fatt på byggingen igjen.



Ønsker alle ei strålende uke=)

Vibeke=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar