lørdag 25. mai 2013

Det vokser i rekordfart=)

Nå vokser det i rekordfart i hagen og det er så hyggelig å se at det snart bugner over. Og det blomster i alle bed, og det dukker stadig opp nye blomster=)


Prydkirsebær-treet vårt blomster som bare det, med supersøte blomster. Jeg elsker dette treet=)


Og med de hengende greine synes jeg det gir et eksotisk inntrykk=) Det ser egnentlig koselig ut å ha en stol under treet, så kan jeg sitte der å lese bok. Jeg må bare overbevise gubben om at vi har behov for enda en sitteplass i hagen.


Mot drivhuset vokser bærhekken vår. Den trives tydeligvis=) Jeg plantet stormarikåpe som "kantplante" og de er jo egentlig altfor store til å stå der. Jeg har en plan om  flytte dem, men har dessverre ikke kommet så langt. Men som dere ser, har vi kantklippet=)


Disse små akeleiene blomstrer nå, supersøte og rosa disse også=)


Det er virkelig håp om masse epler i år. Det bittelitte epletreet vårt har hundrevis av blomster=) Humlene har en jobb å gjøre!


Rødkattebusken har fått hvite tupper, og nå gleder jeg meg veldig til å se om de blir rosa. Ja, som dere ser er det mye rosa i hagen her. Det må jo en romantisk hage ha.

Hva gjør dere i helga? Håper dere koser dere og har det fint=)

Vibeke=)

10 kommentarer:

 1. Heia Vibeke, så mye fint som blomstrer hos deg, kjempefine bilder, denne tia vi er i nu er bare så hærlig med alt som vokser rundt oss, spesielt når sola er så snill mot oss ;)

  Ha ei fortsatt fin helg.

  Lisbeth <:O)

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som får det prydkirsebærtreet til å trives! Jeg kjøpte et sånt der jeg bodde før, men det levde ikke lenge. Stormarikåpe er flotte stauder, men her sprer den seg overalt.

  Jeg liker også veldig godt rosa :-)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Rosatoner må det jo være i en romantisk hage ;) og i en slik hage må det såklart være mange sitteplasser... :) det blomstrer fint treet ditt, og flere hundre blomster på det lille epletreet? eg har omtrent ikke en eneste blomst på mitt lille tre enda. håper det retter på seg. Får håpe på like godt vær i morgen :) ha en fin kveld.

  SvarSlett
 4. Mykje fin rosa blomstring hjå deg. Prydkirsebærtreet er virkelig rålekkert. Har akkurat same sjølv :))Mitt er velvokst.........det er skikkelig stort med tjukk stamme.
  Ei fin tid no med mykje som skjer i hagen. Det gjeld å nyte den.
  Ha det fint, frå MarJE.

  SvarSlett
 5. Å så mye fint som er i blomst hos deg, busker og trær som blomstrer på bar kvist ett flott syn.
  Akeleier jeg så svak for, blomsten er så finurlig og fin.

  Så hyggelig med ny følger, ha en fin søndag.
  Marit.

  SvarSlett
 6. Så mye flott. Prydkirsebærtre synes jeg er helt nydelig. Kunne godt tenkt meg et, men tror ikke jeg har plass

  SvarSlett
 7. Så utrolig koselig hage dere har :), jeg blir misunnelig! Du kan kanskje få en koselig liten benk til å ha under treet der, og kanskje gubben blir mer overbevist dersom dere bygger den selv? Mannen min elsker slike oppgaver, og vi har det gøy samtidig :). Ha en riktig fin søndag :), klem!

  SvarSlett
 8. Nydelig prydkirsebærtre! Høres veldig koselig ut med sitteplass under treet. :) Og rødkattebusken er artig, den har også mamma.

  Nå er det å gjøre klart til morgendagen og en ny uke. Ønsker deg en fin uke, Vibeke. :)

  SvarSlett
 9. Ååå...her var det mye flott å hvile øynene på!
  Veksthuset...fruktblomstring og prydkirsebær er sååå nydelig:)
  God ny uke:))

  SvarSlett
 10. Hei!
  Fruktblomstring er noe for seg selv. Nydelig!
  Ja, nå vokser det og ror over alt. Det er nesten så man ikke rekker å få med seg alt som skjer.
  Det er i alle fall veldig spennende, og ta runden i hagen om dagen.

  Ønsker deg en fin uke! Klem

  SvarSlett