tirsdag 5. april 2011

Ny fasade

Må si at vi er blir mer og mer imponert over andre bloggere, for vi har funnet ut at blogging er ganske krevende. Det er en utfordring å vite hvor man skal starte, og det er så mye vi har lyst til å vise frem. I 10 år har huset vært under oppussing, og vi har funnet ut at dette er et livslangt prosjekt. Heldigvis har oppussing og interiør blitt vår lidenskap, ellers ville vi nok ikke holdt ut. Store deler av tiden er motivasjonen på topp, mens noen ganger er vi skikkelig leie og i et par sekunder ønsker vi oss et nybygd hus.  Vi har vært opptatt av å ta vare på husets sjel og opprinnelse. Fasaden har vi ført tilbake til ca det opprinnelige. Da vi startet var huset gult med vinduer fra 70-tallet, og en veranda som så ut som den var kastet på huset.

For et par år siden ble huset hvitt som det opprinnelig var, med vinduer så likt opptil de orginale som mulig. Verandaen ble revet og en ny er bygd etter husets arkitekttegninger. Den er dessverre ikke helt ferdig enda, så bilder må komme senere. Jobbingen her i huset tar tid. Vi er begge i full jobb og arbeidet med huset gjør vi i hovedsak selv.

Vi ble veldig fornøyd med resultatet, men har fått  kommentarer fra noen naboer om at de likte huset bedre som gult.


Vi lover å komme tilbake med flere forandringe innvendig og i hagen=) Vi ønsker alle en fin kveld.

Vibeke og Sven Morten

5 kommentarer:

 1. Grattis med ny blogg :-) Jeg syns huset blir lekkert, og det passet veldig godt med hvit fasade. Gleder meg til å se flere bilder.. :)

  SvarSlett
 2. Heisan
  For et utrolig vakkert hus!!!
  Pidestallskapet vårt hadde som du antar ikke glass i døren da vi handlet det. Det var en enkel sak å ta ut platen foran og erstatte den med fasettslipt glass. Inni skapet et det blant annet skjehylle til sølv og vi synes det var så synd at man ikke kunne titte inn i skapet.
  Fin kveld til dere!
  Hilsen kaspara

  SvarSlett
 3. Så fint huset er! Ikke bry dere om naboer, det er en veldig god gjerning å tilbakeføre huset til det opprinnelige. Det skulle vært forbudt å ødelegge hus, uansett hvor gamle de er...
  Vi gjør vår bit med tanke på spesialistene på mat, det er derfor buksene er litt for trange til en hver tid!
  Keiserklem :)

  SvarSlett
 4. Er ganske sikker på at huset er vakrere som hvitt enn som gult, men smak og behag selvsagt...Huset ser i allefall nydelig ut.

  SvarSlett
 5. Jeg synes huset ble mye finere i hvitt! De som mener noe annet tar sikkert feil, synes dere er kjempeflinke!

  SvarSlett